A célegyenesben loholva, elérkeztünk hogy számba vegyük  a társasjátékos lehetőségeinket. Úgy, mint a tavalyi évben, most is szeretnénk lehetőséget biztosítani ezeknek a kipróbálására. Ezúton szeretnénk kérni, hogyha az itt felsorolásra kerülők közül valamelyikre különösen fáj a fogatok, azt alább jelezzétek legyetek szívesek, hogy még véletlen se maradjon otthon. Illetve ha nektek van valami érdekesség a birtokotokban, és azt szívesen elhoznátok, megosztanátok a többiekkel a táborban, akkor nosza, azt is alább tehetitek közzé.

A sort a legnagyobb lélegzetvételűvel nyitnám, ami az Odalent – Kalandok a mélyben nevet viseli. Azoknak akik nem ismernék: ez egy viszonylag hosszú játékidőt garantáló (sok-sok óra) dungeon crawler. Jómagam egy Warcraft 3 társassal tudom még ezt megfejelni, ami kb. a Pc-s Rts hangulatát idézi meg, táblás formában.

Ezenkívül, elsősorban Amund kollégának köszönhetően, lesz még lehetőség HeroQuest, Tsuro, Oshi, Szkarabeusz és Minotauruszurak, valamint Anima játékokra is. De mivel az itt felsoroltakból több is van, ami nem igényel túl sok időt, így azokat a teljes szabadság szellemében is lehet majd játszani. Ezenkívül egy Dungeons and Dragons társas feltűnésére is lehet számítani.


VII. Vándorkrónikák Tábor – Társas élmények

15 thoughts on “VII. Vándorkrónikák Tábor – Társas élmények

  • Khuriboow
    A Mechwarrior-t azt hogy kell elképzelni? Társasjáték, avagy inkább olyan mint a Warhammer figurás?

  • Phinix
    Miniature, tárcsás figurás térképen vagy anélkül. Van hozzá dobókocka meg mérce. Van belőle egy 2 játékosra méretezett starter set-em is.
    Akkor ide is beírom, hogy egy helyen legyen:
    Én hozok Igenis, Sötét Nagyurat (mert kicsi 🙂 ), Stargate kártyát (mert szeretem 🙂 ), s ha igényli valaki van még SW, ST kártya is. Található még nálam raktáron HKK, Káosz Galaktika, Battletech (2 pakli), Wow, M.A.G.U.S. (szintén 2 pakli, s nem tudom hogy kell játszani 😉 ) kártya és némi Mechwarrior valamint Axis & Allies asztali figurás játék is.
    Valaki hoz Munchkin-t?
    Valheru, neked mintha volna Call of Cthulhu társasod? Az állat lenne! 😉

  • Ha a sok mese között lesz érkezésem rá, akkor engem alapvetően érdekel a Mechwarrior.
    Más: ha jóltévedek 4D4MK4 úr is hoz egy Rettegés Arkhamban-t 😉

  • 4D4MK4, király vagy! 😉
    Phinix: Elég a 2 fős pakk, vagy tegyek be többet? Esetleg valami klán-kívánalom?
    Jah, az Odalent is érdekel, ha lesz rá idő.

  • Mivel nem vagyok túlságosan járatos a témakörben, ezért azt mondom elég a starter, de egyébként pedig rádbizom 😉

  • Hé jómultkor tök jókat jtászotunk, de na jó akkor benne vagyok egy igenis sötét nagyúrbna és megnézném magamnak a wow TCGt is 😀

  • Khuriboow: sajnos en logisztikai problémák miatt,valószínűleg nem tudok hozni sem tarsast,sem kartyat,sem szabalykonyveket! 🙁
    Ha lesz,engem egy Talizman is érdekelne,ill. egy Odalent!
    🙂

  • Egy Rúnamestert viszek,legalább is, ha megjön addig!!! 🙂

  • Ha lesz hely a táskámba viszek Condottierre-t 🙂

Vélemény, hozzászólás?