4 thoughts on “Komattre: Kétes hozomány

  • Látom, Antonnak száztizenötös volt a szépsége, fura, hogy a lány nem bolondult bele 😉

    Egyébként szerintem remekül kidolgozott, hangulatos modul. Egyetlen hátrányául talán azt tudnám említeni, hogy ha valaki nem a színházas/malliorelfes szálról keveredik bele, akkor magáról a maszkról (mint a bonyodalom forrásáról) meg a történetéről már csak nagy eséllyel az epilógusban értesül, míg ellenben a malliorelfes szálról, ahogy olvastam teljesen jól/kikövetkeztethetően felépül az egész sztori.

    Persze, érthető az alternatív bemesélési szálak szükségessége, pl. az én karakterem is utálta az elfeket, a mallioriták elleni bosszút is a végén csak a 8-1 arány hiúsította meg (meg a gyávaságom 😀 )

  • Bár sajnos nem lehettem ott a táborban, és nem játszottam, elolvasva nagyon hangulatos modulnak tűnik. Különösen tetszik benne, hogy nem új dolgokat hoz, hanem a mindenki által ismert dolgokra épít. Emiatt a legtöbb játékos világképével kompatibilis, minimális átalakítás és csapatra szabás után otthon is könnyen lemesélhető. Lehet, hogy némi átalakítás után le is fogom mesélni egy mostanában ritkán látott játékosomnak, akinek egyik kedvenc karaktere egy elf bosszúálló 🙂
    Bár elütések és apróbb hibák akadnak benne, valamint tényleg a „malliorelfes szál” kapcsán jóval könnyebbnek tűnik, mint a többi útvonalon, szerintem egy nagyon jólsikerült modul, ami számomra tovább öregbíti a krónikák.hu alkotógárdájának hírnevét. Külön dícséretet érdemelnek a modulban lévő, jól megválasztott képek is, bár az itteni Haonwell-térkép nem egészen egyezik (javítsatok ki, ha tévedek, nincs nálam a könyv) az Északi Szövetségben megtalálható Haonwell-térképpel.

    Remélem találkozunk a nyári táborban.

    Tisztelettel: nova

  • A térkép nekem kifejezetten tetszett, sokkal találóbb egy folyamatosan fejlődő fantasy városra, mint ami az ÉSZ-ben van. Örömmel konstatáltam, hogy a világleírás is inkább a Summáriumban megfogalmazottakat bővíti tovább.

  • Kolléga: Apró – feltételezhetőleg – figyelmetlenségeket leszámítva, ez egy remekül sikerült kaland lett ;). Ehhez kétség sem férhet. Ezért is sajnálom kicsit, hogy játékosként nem jutottam át rajta.

    még az elfekhez is meghoztad a kedvem 🙂

Vélemény, hozzászólás?