n6fhMKarakteralkotásunk egyik legrégebbi része, hogy a Lovagok Könyvét engedélyezi a játékosok számára. Azonban eredeti otthona mára-már elérhetetlenné vált ezért fontosnak tartottuk, hogy őt is megőrizzük abban a nyers formában, amiben legutóbb olvasható volt. Minden kalandnak és csapatnak jó tesz, hogyha játszik benne egy valóban dicső lovag vagy éppen egy kellően becstelen, de mindenképpen kiáll valamiért. Reméljük a kiegészítő újraközlésével hozzájárulunk kicsit a kaszt régi népszerűségének visszaszerzéséhez. Letöltés: Ynev lovagjai

A bejegyzés illusztrációja egy pillanatkép a nemrégiben itthon DVD-n megjelent Daliás idők című magyar animációs „festményfilmből”, ami kiváló hangulatkeltő lehet a témához, nem utolsósorban a hazai animációesztétika csúcsa.

A kiegészítő egyszerű, puritán külsejéra minimális mentséggel és magyarázattal szolgálhat az, hogy annak idején elsők között esett át egy olyan kezdeményezésen, ami az akkori (2003-2004) M* kiegészítők gatyába rázását volt hivatott megcélozni egyszerűbb, átláthatóbb küllemet adva az alkalmanként kaotikus rajongói anyagoknak.

„Természetesen” távoli terveink közé tartozik, hogy egyszer egy ilyen kiadványhoz illő köntösbe öltöztetve nyújthassuk át nektek, kiegészítve addigra több új kaszttal és lovagvariánssal Ynev gazdag kultúráiból szemezgetve (pl. gorviki- és keleti lovagok, inhumán lovagság, shadoni lovagrendek, stb.). Addig is fogadjátok ezt szeretettel.

Ynev lovagjai (M.A.G.U.S. kiegészítő)

One thought on “Ynev lovagjai (M.A.G.U.S. kiegészítő)

Vélemény, hozzászólás?