Annak idején több alkalommal is bemutattuk modulok alkalmával a Nyugati Városállamok általunk megálmodott vidékét. Első alkalommal a Vihardúctól a középső régión keresztül vezetett az út Hyon városáig az Ahol a nap nyugszik című történet során, másodszor pedig az Átkozott Fészkekben kampány végjátékában tértünk vissza ide rendezvényeink során a Tűzön át az égbe fel kalandmodulban, amelyben Új-Hamedtől a Rozsdatemetőig barangolhatták be játékosok az új vidékeket.

Azóta otthoni játékaink alapján már elkészült két kalandmodul is, amelyet a szabad mesék alkalmával szívesen megosztok játékosaimmal. Az Elveszett Erőd ezek közül Kememet technokrata városát és történelmét mutatja be inkább, míg az Azúr Fogadó egy újabb „spirituális” utazás Cataracta városában. Magyar Gergely jóvoltából végre elkészültek az ezen régiót bemutató térképek, amelyek, hogyha a világleírás részt elkészítem egyszer az ígéret szerint tovább bővülhetnek várostérképekkel.

Addig legeltessétek rajta szemeteket, hátha egyszer még visszatérünk a Krónikás rendezvények alkalmával erre a különleges tájra.

Nyugati városállamok (MG)

Nyugati városállamok politikai (MG)

a Nyugati Városállamok térképei

One thought on “a Nyugati Városállamok térképei

Vélemény, hozzászólás?