Bár a legutóbbi találkozó már kellően rég volt, a színfalak mögött a magunk megfontolt tempójában eljutottunk arra a pontra, hogy hivatalosan is megnyissuk a jelentkezési idényt a soron következő találkozóra.
A szokásos menetrend szerint D6/D20 rendszer szerint lesz lehetőség lejátszani a kalandot, ami az eddigi sorozat záró-darabja.

A találkozó időpontja: április 8. szombat.
Jelentkezési határidő: március 30.
A részvétel költsége: 1500 Ft.
Helyszín: Africafé, Budapest, Kinizsi u. 2-6
Jelentkezés itt:
Jelentkezem!
A karakteralkotás szabályai: Szabályok

Kérünk titeket, hogy most is törekedjetek arra, hogy a a jelentkezési lapjaitok időben megérkezzenek hozzánk! Ne feledjétek, számít a jelentkezés sorrendje, mert várhatóan 7-8 csapatnak tudunk mesélőt biztosítani!
A közös kiadások magukban foglalják a helyszín bérlését, a nyomtatási költségeket, az oklevelek/emléklapok költségét, és persze a megszavazott tortát is. ;)

Az utalásokat a 11600006-00000000-76524552 (szla. tulajdonos: Horváth János) számlaszámra várjuk a csapatnév és létszám megjelölésével.A jelentkezési lap kitöltését követően 2-3 napon belül felvesszük veletek a kapcsolatot.

A jelentkezési lapon lehetőség lesz egyéni jelentkezésre is. Az egyéni jelentkezőket mi osztjuk be a csapatok visszajelzései alapján, erről még az eseményt megelőzően értesítünk minden érintettet.

Napirend 
09:00 gyülekező
09:30 megnyitó, a játék kezdete
18:00 a játék vége
19:00 eredményhirdetés

A korábbi gyakorlatnak megfelelően a nap során nincs dedikált ebédidő.
A helyszínen büfé is üzemel változatos kínálattal: hideg és meleg étellel, üditővel, gyümölcslével és alkoholos italokkal egyaránt. A kínálatot megtaláljátok a feltöltött képek között.

Ha előre tudjátok, hogy az Africafe büféjében vásárolnátok magatoknak meleg ebédet, azt jelezzétek nekünk is! A meleg ételek elkészítése sokkal több időt-odafigyelést kíván, és a visszajelzéseitek alapján, azok továbbításával szeretnénk segíteni a házigazdánk munkáját. :)

Vész esetére az elérhetőségeink:
Email: sw_rpg@googlegroups.com
Telefon: +36 20 2637566 (Horváth János)

FACEBOOK ESEMÉNY

Titkos ösvényeken – IV. Star Wars Legends RPG találkozó

Vélemény, hozzászólás?