Az ősz első szerepjátékos megmozdulása volt szeptember 23-án ez a rendhagyó alkalom Szegeden, ami meghívásos rendszerben zajlott le és a Tesseria adott neki otthont (ahol mi magunk is látogatást tettünk a nyár folyamán … seregekkel). A lokális kezdeményezéseknek mindig és egyre jobban tudunk örülni. A verseny sajátossága volt még a fentieken kívül, hogy a karaktereket ott helyben, véletlenszerűen sorsolták ki a szervezők a játékosok részére, illetve a megmérettetés alatt gyertyafénnyel világították be az asztalokat és fantasy háttérzene szólt (ami engem a teaházas időkre emlékeztet … ami jó).

A rendezvény főszervezőjétől és modulírójától, Fülöp Tamás, kaptunk engedélyt, hogy megoszthassunk a rendezvény kalandmoduljait (!!!) és a résztvevők számára anno külön eljuttatott hangulatkeltő novellát is. A többes szám nem véletlen: a két kalandmodul egymást erősítő-támogató szálakkal van átkötve és felfogható ugyan nagyon egyszerűen egyik a másik folytatásának (amit a szintek meghatározása is jelez), de a verseny folyamán a két csapat párhuzamosan játszotta őket és ezzel egy nagyon érdekes osztott világos élményt jelentettek a résztvevőknek.

Tehát mindenképpen érdekes kultúrcsemege, amit még az tesz értékesebbé a számunkra, hogy szerkesztésében követi az évtizedes hagyományokat a tartalom felépítése és kinézet kapcsán a kalandmodulok terén. Emellett hasonlóan a Krónikák-mitológa tagjaihoz valós időben, a párhuzamos idősíkon játszódik a P.sz. 3717-ben mindkét történet. Tehát örülünk (Vincent) és legalább akkora örömmel ajánljuk figyelmetekbe, mint amivel az Ynevi Vándorlások modulgyűjteménybe fogadjuk az írásokat.

Letöltés:       hangulatkelto                A_Kalandmodul                 B_kalandmodul

I. Kóborló Lelkek kalandmoduljai: Az Ereklye / Tiltott út

2 thoughts on “I. Kóborló Lelkek kalandmoduljai: Az Ereklye / Tiltott út

  • Ez szuper. 🙂 Ám, de felmerül bennem, hogy mi alapján lehetett rá eljutni? 😉 Gondolom más is vágyott volna hasonló élményre. 🙂

  • Most még egy lokális dolog volt a helyi klubb tagjai kerültek meghívásra, de a jövőben ez változni fog 😉

Vélemény, hozzászólás?