Semper Fi

Csütörtökön folytatódik a pocsék filmes téboly! A nyári emukalipszis után ezúttal egy alsó polcos vietnámi háborús akciófilm kerül terítékre, amire 3-4 vállalkozó kedvű embert várok. Egy olyan tesztoszteronszagú „műalkotás”, amitől nemhogy a mellkasod, de még a TV-d is kiszőrösödik! Tehát a következőkre lehet számítani: robbanások, kőmerev arcok, dagadozó bicepszek, mocskos szájak, artikulálatlan üvöltözés, bugyuta egymondatosok és szinte kifogyhatalan tárú fegyverek!

Egy ékes példa:

Egy rutin katonai műveletnek indult Délkelet-Ázsia smaragdzöld poklában. Ám a kegyetlen vietkongok fogságába eső amerikai tengerészgyalogosoknak hamarosan egy régi ellenség bosszúszomjával is szembe kell majd nézniük. Ez a néhány jó férfi azonban tudja, hogy nem ígértek nekik rózsakertet! Semper Fi! Csináld, vagy halj meg!

A Late, Late, Late Show Színészének két tulajdonsága van: a Képességei és a Tehetségei. A rendszer százalékos, kizárólag tízoldalú kockákat használ. A Képességek: Felépítés, Ész, Ügyesség, Kinézet és Hírnév. Utóbbi a legfontosabb, ugyanis jobb kellékekhez juthatsz hozzá, vagy kisétálhatsz a forgatásról, ha a jelenet nem úgy alakul, ahogy szeretnéd. Ilyenkor a rendező addig rimánkodik és fenyegetőzik, míg vissza nem térsz. A Tehetségek terén igen széles a paletta, néhány példa: Sikítás, Pisztoly, Űrhajók és Magfizika. Mivel filmekről van szó, senki sem hal meg – jó esetben -, legfeljebb kiírják a forgatókönyvből. Életpontok helyett Túlélési Pontok vannak, és már egy sminkigazítás is csodákra képes – a nyomorult, fogyócikknek számító kaszkadőrökről nem is beszélve -, így esélyes, hogy benne leszel a folytatásban. Egy-egy film befejezése után pedig Hírnevet, valamint Tehetségekre költhető pontokat kapsz.

Akit érdekel, az a Face-en, illetve eme poszt alatt is kapcsolatba léphet velem. A Late, Late, Late Show-nak folytatódnia kell!

X. Hősök Napja – Tanti: A Late, Late, Late Show

2 thoughts on “X. Hősök Napja – Tanti: A Late, Late, Late Show

Vélemény, hozzászólás?