Az ünnepi szezon beköszöntével mi sem tudunk másra gondolni ilyenkor … mint a NINDZSÁK! Na jó, kicsit a szamurájok is, de egyezzünk ki a roninokban és a szabad karakteralkotásban. Nemrég eszünkbe jutott, hogy anno már ajánlottuk egy szeretett flash játékunkat és bár a világ elég sokat változott azóta (még lehetett szórakozóhelyen dohányozni és telefont telefonként használt mindenki, nem zsebtükörnek), de talán még játszanak emberek számítógépen is (illetve raboskodnak még lelkek irodákban).

Ez alkalommal egy misztikus keleti történetbe csöppenünk, amiben egy FÚLIS SZAMURÁJ VÁRIŐR … khm … szóval egy dologtalan ronin (ragaen) úgy dönt, hogy eltulajdonítja (kölcsönveszi) a lélek-kard-technika tekercsét, azonban fogságba kerül. Módja van azonban kiszabadulni és ezután kezdődik csak maga a játék, aminek története is van, meg belső nézetes akció-szerepjáték is szintlépéssel, labirintusokkal, csapdákkal, fantasy elemekkel, tehát minden földi jóval. Apropó hívságok: kötelességemnek érzem, hogy figyelmeztessek minden bátor játékost, hogy a játék (mint az élet) MEZTELENSÉGET TARTALMAZ (szóval elő a tejet és az Unicumot).

A játékhoz jó szórakozást, High-Score eredményeket print screenel vagy telefonnal kérjük hitelesíteni a hozzászólások alatt (és ha lesz sok szép, akkor kitaláljuk mit adunk ha adunk). Előre is Kellemes Ünnepeket mindenkinek, hogyha addig nem érkezünk újabb cikkel.

Flash Games | RTK Addicting Mini Online Browser Games

Flash Games | RTK Addicting Mini Online Browser Games

Flashjáték Krónikák #2: Ronin – a kard lelke

Vélemény, hozzászólás?