Vastag esőfüggönytől daróc csuklyával védi arcát a fák között lehajtott fejjel lépkedő alak. Minden lépésén látszik a fáradság, de eltökélt makacssággal haladt előre célja felé. Órák óta nem akar az égiek siráma alábhagyni csak zúdítja a megfáradt vándorokra a panaszát hol zápor hol zivatar formájában. A fák lombjain keresztül csak a néha világítja meg az aljnövényzetet egy-egy keresztülcikázó villám fénye. Felnéz, enyhe mandulavágású szemébe esőcseppek hullanak mégis halovány mosoly játszik szája szélén hiszen a fák mögött a messzeségben már látja, hogy felvirrad a

Hősök Napja

Új év, új kampány, de a hangulat a régi. Tavasszal ismét megrendezzük egy napos eseményünket, ahol a játékosok próbára tehetik tudásukat és kockájukat. Ahogy említettem idén új kampányba kezdünk. Ősszel lezártuk a Fenyvesföldi kampányunkat, hosszú út volt fáradságos, de sokat tanultunk belőle, és rettentő mód élveztük, csak remélni tudjuk, hogy ti is így éreztetek közben. Most ismét egy új ciklus kezdődik hasonlóan a korábbihoz 4 rendezvényre tervezünk, de azok se búsuljanak akik korábbi karakterekkel szeretnének tovább játszani, lehetőség lesz hiszen szokásainkhoz híven halad előre Ynev történelme is, mi is tartjuk vele a lépést. Így szeretném megragadni az alkalmat, hogy minden régi és lehendő ismerőst meghívjak a XI. Hősök Napjára.

Helyszín: Szekszárd, Babits Mihály Kultúrális Központ

Időpont: Április 14. 09:00-17:00

Részvételi díj: 1500 HUF

Jelentkezési és befizetési határidő: Április 1. 

Kérek mindenkit legkésőbb eddig az időpontig a karaktereket is küldje el, ellenkező esetben kénytelenek leszünk minden későn leadott karakternek egy-egy Nagy Hátrányt kiosztani (lsd. Karakteralkotás).

Elnézést kérek mindenkitl közben áthelyeztük az időpontot. Április 14.-én lesz a rendezvény mert a korábbi időpont munkanapra esett.

Facebook esemény

Számlaszám:11773463-00215211

Név: Vodli Jenő

Közleménybe nevet, nicknevet kérek mindenkit, hogy írjon.

Karakteralkotás az elkövetkező hetekben ki fog kerülni, szokásainkhoz híven most is tervezünk kicsit patchelgetni rajta, hogy folyamatosan bűvítsük mind a lehetőségeket mind az érdekesebbnél érdekesebb karakterek tárházát!

A rendezvényen Lehr Krisztina fog fotózni, ezúton is előre köszönjük munkáját! Link alatt meg is tekinthetitek a képeit!

Bármilyen kérdés merül fel az alábbi elérhetőségek egyiként el lehet érni:

Vodli Jenő (Shalafi del Necro)

– vodli.jeno@gmail.com

– https://www.facebook.com/jeno.vodli

– 0036703813848

XI. Hősök Napja

Vélemény, hozzászólás?