–Egy Alacsony termetű figura lassan feláll két négyzetméteres vackából és felveszi fegyverét melyet minden nap más formában kap. Kinézetét is tudja, hogy másabb. Ezzel már megbékélt. Egy dolog mindig konstans. Meztelen és sebesült. Kimerülve készül fel elkövetkezendő igen rövid életének hátralévő részére. De érzi… Sokkal inkább tudja, hogy ezzel koránt sem lesz vége. Hangos kongó hangokat hall, és egy nagytestű lény lépéseinek hangját amint elhalad a szoba előtt. Az alacsonytermetű figura jól tudja, hogy rengeteg szoba van, de ha a lény tudná is melyiben van, nem tud bemenni hozzá míg ki nem nyílnak az ajtók. Tapasztalta ezt már számtalanszor. Harcolt már a lénnyel számtalanszor. De amikor ezen a helyen van ideje gondolkozni. Kijutáson? Túlélésen? Borzalmas „életének” részletein? Rengeteg kérdés fut végig az agyán… Meddig tart még ez a hiába való tortúra? Mennyi ideje is lehet itt? Mennyi ideje harcolhat AZ ellen? A hely ellen? A borzalom ellen? Pont annyira van bezárva, mint ő? Hanyadjára teszi fel ezen kérdéseket már? Hányszor nem jut válaszra? Hányszor kell még meghalnia mire azok a beteg pondrók megunják a talán még náluk is betegebb játékukat és keresnek más szórakozást? Megőrjíti! Minden borzalmas nap megpróbál másképp cselekedni. De soha nem sikerül túlélnie a következő napig. Hiába az emlékek, hiába a temérdek tapasztalat, ha az ellenfele is tudja miféle játékot űznek vele. De talán ő még élvezi is. Minden alkalommal játszik vele. Eleinte csak üldözött, manapság a…. Talán száázadik vagy kétszázadik próbálkozására már képes is megsebezni a bestiát. Nem biztos benne. Miféle lényt hoztak ezek át? Mik lehetnek még ott? Túl sok a kérdés és soha nem kap rá választ. Képtelen kommunikálni vele. Mintha nem egy nyelvet beszélnének. Talán ha legyőzi… Akkor véget érhet ez az egész. Ez az egyetlen dolog amit tud. Amit érez. De ez a nap különlegesebb. Ma van egy terve. Küldhet segélykérést. Talán valaki megkapja. Meg kell kapnia valakinek. Valakinek megkell őt mentenie! Talán ma neki szerencséje lesz!

***

Üdvözletem!

Hát ez is megtörténik. Nemhogy mesélek, de saját modult írok melyre 3-4fő jelentkezését várom. Karakteralkotást az SR3 szabály könyvbeli prioritás rendszer szerint várom. Bármilyen alfaj hozható ami időrend szerint adott. Kasztból is mármi hozható leszámítva dekásokat. Bocs. Ami fontos, hogy mindenki felírhat Háttérnek egy felhajtó/segítő személyt kit „Csütörtök”-nek hívnak. Egy szabadúszó erősen modifikált 20as éveinek végét kaparászó Dekás, ki inkább nevezhető már robotnak mintsem embernek. És eszerint várok egy rövidebb irományt vagy elküldve karakterlap+előtörténet mellé csatolva, vagy ott helyben szóban is ellehet mondani. Lényeg, hogy ismered, segített neked amikor valami nagyon balul sült el legalább egy éve. Az, hogy azóta tartjátok e a kapcsolatot? Rátok bízom. Csak a 3adik kiadás szabálykönyve és a fegyverek kézikönyve használható. Egyéb metavariánsok mint említettem használhatóak.

A történet 2062ben játszódik Márciusban, Aztlan területén. A földrészt sok helyen katasztrófák sújtották és a népesség próbálja összeszedni azt amilye maradt. A Halley üstökös hamarosan eléri a földet és a világ nagy agyai nagyrészt a hatásait kutatják melyek már érezhetőek. Egyre több, előzőleg nem látott, vagy igen ritka Meta variáns jelenik meg. Egyre több emberben ébred fel valamilyen rejtélyes erő vagy erősödnek meg eddigi képességeik. Egyre vadabb a világ és a háttérben egyre sötétebb dolgok kúsznak a hatodik világ fénye felé.

Augusztusig viszontlátásra!

Tair

Tair presents: Fera Ex Machina (Shadowrun mese hangulatkeltő)

5 thoughts on “Tair presents: Fera Ex Machina (Shadowrun mese hangulatkeltő)

  • Hey cimbora
    Szolj mr. johnsonnak, hogy Faridot felveheti a listára. De előre szólok ha baszakszik letépem az arcát és belefőzöm a szójakonzervbe!
    Salam brat!

  • Juhuuu… az első áldozat… Mármint játékos 😀

  • Üdv!

    Én is szeretnék jelentkezni a játékra. Alapvetően harci karakterben gondolkodom (zsoldos, utcai szamuráj, fizikai adeptus – még kitalálom). A karaktereket és az esetleges kérdéseket milyen e-mail címre lehet küldeni?

    Nova

  • Jelentkeznék én is. Hoznék egy biztonságtechnikában/technológiában specializálódott sámán vagy adeptus karaktert.

Vélemény, hozzászólás?