Üdv Hősök! Egy rendhagyó stílusú, történetvezetésű mesére invitálnék, a 7 Tenger világába kalandvágyó hölgyeket és urakat. Hűen a játék koncepciójához igyekeztem egy a storyteller játékokhoz tökéletesített játékmenetet kidolgozni, amiben nagyobb szerepe van a játékosok történetalakításának. Tehát akinek kedve van kipróbálni ezt a szokatlan (és valószínűleg nem új) játékstílust, a gyors pengéjű párbajhősök, és ravasz udvaroncok, misztikummal átszőtt világában, az ne habozzon, jelentkezzen!

3-5 játékost várnék, a világ és a rendszer ismerete nem feltétel, minden megoldható a helyszínen is.

A történet kapcsolódik, és igyekszik fojtatni, a két éve megkezdett tábori 7 Tenger kalandok, történelmi linearitását, így az ezekben részt vett játékosok hozhatják tovább azokban játszott karakterét.

Alább álljon, egy kiáltvány mely összefoglalja a történet hátterét.

 

Figyelem!

Ahoy! Kalózok, Bucanérók és Flibuszterek!

Eme kedvezően vészterhes időkben, mely az óta uralkodik a hét tengeren, mióta felszívódni tűntek az becstelen államok uralkodóihoz hű, s nekik kalózlevéli bilincsel szolgáló kapitányok, új sorsdöntő szavazásra hív, dicső demokráciánk őre, a nagy Allende király, ki mint az tudott Teljes jogú örököse, a nemrégiben eltűnt Szőrösszívű Leon király kalóztársadalmának.

Az szavazás melyet kiírni kényszerültünk, Leon király hanyagságából következett kincstári arany hiány. Lévén hogy tiszteletreméltó becstelen hírnevén kívül nem hagyta maga után kincseinek fellelhetését. S így portyáitokból közvagyonba beadott zsákmányaitok után, képtelenné váltunk kiadni a részesedést aranyban!

Ezen fennálló helyzetben, aggodalmak és fölösleges, szabadsághitű államunkon belüli, fosztogatások azonban szükségtelenné tétetnénk, miáltal soron következő szavazásunkban dönthetünk az csekély állami aranytartalék helyett, havi és munka utáni járandóságotok,

RUMBAN!!! való kiosztását.

Szavazás színhelye, a börtön palota, népgyűlés terme. (ahol a portyákat hirdetjük ki)

Kiáltványt megfogalmazta és kiadta:

 a Kalóz Nemzet Kapitányi Testülete.

Lucius: Cavalcata

11 thoughts on “Lucius: Cavalcata

  • Nem lehet, mert kalóztörvények uralkodnak… Vedd el ami kell arrr…
    Szóval 2 játékos van eddig: Dottya, Dani

  • Hali!
    Bármilyen csoda folytán beférne még egy leányzó a csapatba, én Nagy örömmel tenném 🙂

  • Ahoy! Lehet hogy így már többen leszünk a tervezettnél, ám örülök hogy ennyi az érdeklődő, úgyhogy megoldjuk így. Tehát 6 fővel kikötünk a 7 Tenger kalandos vizeire. Játékosok Dottya, Danika, Catsmile, Dobran, Mercury, Caledonia. A hajón több hely nincs

  • van valamilyen csapatkoncepció, vagy mindenki valamiféle egyéni koncepción gondolkodik, vagy nem is szükséges csapatkoncepció? 😉

  • Én egy vikingben gondolkodtam. De ha van már csapat ötlet akkor én alkalmazkodok 😉

  • Szia Cat. Átbeszéltük és ami biztos, hogy egy Viking, egy Avaloni, egy Cast és egy tengerész már van. Dottyát még nem tudjuk végül kit választ. Te Catsmile kit szeretnél?

Vélemény, hozzászólás?