„Érdemteli Barátaim,

Örömmel és megilletődött tisztelettel tolmácsolom számotokra a meghívást pártfogóim a Krónikák.hu csapat mulatságos táborának, hol is Becses Személyetek mellett az úri társaság java meg jelenik, s kivilágos virradatig tartó ideig magát szerepjátékban, ellő csevejben és eszem-iszomban meg próbálja.”

 Kedves hős harczosok, vándordeákok, tiszteletreméltó pap urak és ördöngős vagabundok.

A tábor második napján szeretnélek meginvitálni titeket szerény mesémre, hogy együtt éljük meg azt a fantasztikus czirádás betűkkel papírra vetett kalandot, amit szerény személyem legméltóbbnak tartana a díszes társaságnak. 4-5 szíve mélyén eltökélt bátor harczos jelentkezését várom.

Karakteralkotás szerint harmadik szintű karakterek megalkotása váradó el minden eltökélt hőstől, akik meg akarnak mérettetni eme nem mindennapi próbatételen.

A Helvéczia játéka nem mindennapi témát ölel fel! XV.-XVI. századi Európa legendáriumai és népmeséi elevenednek meg a varázslat helyéül szolgáló asztalnál! Minden részletet személyesen és/vagy faczebookon és/vagy e-mailen keresztül való egyeztetés folyamán történik meg még a neves napot megelőzendő!

Előre jelzem, mert Isten lássa lelkem megkövezendő volnék ha nem szólnék! Csak azok jelentkezzenek kiktől nem áll messze a korhű beszéd és a pikareszk fogalma!

Harczra fel!

Ishidu

Meghívó egy Helvéczia mulatságra (Ishidu kaland)

10 thoughts on “Meghívó egy Helvéczia mulatságra (Ishidu kaland)

  • Én is szeretnék ebben a történetben játszani. Már nagyon vártam a kiírást… harczra fel tehát!

  • Mivel ritkán van lehetőség ebben a korban és rendszerben játszani, így a 2. napra ide jönnék.

  • Én es jövék az hirős kalandokra vala, hogy az tudománnjal hozám felvilágosulásukat, az tudatlan helvéteknek részéül, lévén ez egy ighazzi ördüngős deák életének harcza!

  • Kalandunk és eljövendők Mestere!

    Kicsiny kompániánkat, kérlek, részeltesd azon örömben, hogy legalább az történet helyét és az évszámot nevezd meg! Magam egy fraczia – közelebbről burgund vagy breton – lovag szerepét ölteném magamra, míg társam az úton egy német fegyvermesterét… s tartok tőle, nyelvi nehézségeink adódnának. Hogy az ördöngös deákról és „hallgatag barátunkról” már ne is essék szó…

  • Eredetileg svéd zsoldoskatona akartam lenni, de akkor hozok egy vagabundot.

  • A kicsiny kompánia készüljön hát a legroszabbra! A dátum valamint a hely is a jövő homályába vész majd a helyszínen derül ki! Viszont jelezni úgy érzem kötelességem hogy nem saját hanem hivatalosan megjelent kaland! Remélhetőleg nem játszották még a nagyérdemüek!
    Harczra!

  • ERŐT S ERÉNYT komák!
    Erös Pista kinek haját a pálinka és a virtus már Őszbe borította szívesen visszatérne egy kaland erejéig bezony!
    Bajszomnál csak a pipám és a …… khm-khm……atyáimtól örökölt családi ereklyém hosszabb.

  • Üdv!
    Amennyiben készült modul a játékról, szívesen olvasnám!

  • Hello,
    Nem íródott külön kaland a táborban hanem a Három Tündér Almafa hivatalos kalandot meséltem le a csapatnak 🙂

Vélemény, hozzászólás?