Ynev útjai veszélyesek és kimerítőek egy magányos kalandozó számára, legyen bármilyen tapasztalt vagy nagyhatalmú is. Ilyenkor nem árt magához hasonló magányos farkasok társaságt keresnie, hogy a következő kalandot és küldetést (mert lesz) még nagyobb eséllyel élhessék túl és teljesíthessék. Ennek megkönnyítésére szolgál segítségül ez a bejegyzés, ahol szabadon kereshetitek társaitokat, legalább a legközelebbi a megmérettetés erejéig Torozon Tavernájának hírdetőfalára kiragasztott cetlivel magatokra vonva a figyelmet, vagy az ivő legszimpatikusabb foghíjas asztalához odalépve, aminél olyan csapat ül, amelyik körében el tudnátok képzelni a közeljövőt.

Csapatkereső a XX. Kalandorkrónikákra

2 thoughts on “Csapatkereső a XX. Kalandorkrónikákra

  • MAGUS csapatba keresnénk egy játékost (esetleg kettőt), kifejezetten VARÁZSLÓt. Nagyon elhivatottak vagyunk, hetente játszunk. ET szabályok alapján (a szokásos házi szabályokkal :kavar:). A játékban a szerepjátékra helyezzük a hangsúlyt, mindenkinek igen részletes karaktere van. Életutat játszunk, de NEM sandbox (nem teljesen), most kezdjük, de már kétszer le volt mesélve (igen, elejétől a végéig!), tehát alaposan tesztelve van. Neten játszunk, a felület esetén mobilak vagyunk, ez ügyebár függ mindenki gépétől is, az mit szeret, mit hajlandó akadálymentesen futtatni. Rengeteg mindent írhatnék még, de inkább érdeklődj, írd meg, nálad mi a fontos, mit keresel, mitől függ, hogy játszol e egy csapatban vagy sem.

  • Üdv,

    Magányos kalandor keresi csapatát a megmérettetésre.

    (Az egyke játékosok csapatként regisztráljanak és összedobjátok őket a létszámhiányos csapatokhoz, vagy kizárólag komplett csapatok jelentkezését fogadjátok?)

Vélemény, hozzászólás?