Közel 10 évnyi kihagyás után újra Kardok Ünnepe Szombathelyen!

A találkozó kalandmodulja, amelyet anarion írt (Vérszín hold alatt, Hó hull a holtakra, Az acél sikolya, Mint szélben pergő falevelek, Baljós árnyak sötét vizek felett), és amely a Pyarron szerinti 3690. esztendő zord telén Észak-Yneven, Haonwell városában veszi kezdetét, ezúttal a m.a.g.u.s Első Törvénykönyv szerint kerül lemesélésre.

A karakteralkotás a Krónikak.hu rendezvényein megszokott módon történik, amelynek linkje alább elérhető.

A tiszta játékidő várhatóan 8 óra lesz, 10.00-18.00 óra között (a találkozó teljes tervezett időtartama 09.30-19.00 óra, így ha valamelyik csapat nagyon belelendül, akkor akár 18.30 óráig is játszhat).

(A fenti időtartamnál figyelembe vettük a Budapest-Győr-Szombathely vonalon közlekedő első és utolsó InterCity vonat menetrendjét is.)

A találkozóra 5 fős (minimum 4 fő – maximum 6 fő) csapatok jelentkezését várjuk, a jelentkezési határidő 2019. január 31. A rendelkezésre álló hely okán az első 10 regisztráló csapat jelentkezését tudjuk biztosan elfogadni. Részvételi díj 2000,- forint/fő.

Egy csapat regisztrációja akkor tekinthető teljesnek, ha a nevezési díj a jelentkezéskor küldött válaszlevélben szereplő számlaszámra beérkezik legkésőbb 2019. február 10-ig, és eddig a határidőig a szervezők email címére megérkezik a csapat közös előtörténete és a csapat tagjainak karakterlapjai is.

A jelentkezés emailben történik. Kérem, hogy a nevezéskor küldött email az alábbiakat tartalmazza:

  • Csapat neve
  • Csapatvezető neve
  • Csapatvezető elérhetősége (telefon, email cím)
  • Csapat létszáma
  • Csapattagok átlagéletkora
  • Ha már van csapatkoncepció, annak rövid leírása (milyen karakterek várhatóak)

 Nevezés: wildcat@t-online.hu (másolat anarion@outlook.hu)

Karakteralkotás menete:

A kaland 5 fő, 5-6. tapasztalati szintű karakterekből álló csapat részére íródott az Első Törvénykönyv rendszere alapján.

A karakterek az alábbi megkötésekkel kerüljenek kidolgozásra:

A karakterek független kalandozók, akik nem kötődnek szorosan egyetlen szervezethez sem, és akik a kaland kezdetén éppen egy haonwelli felhajtónak dolgoznak. A kaland jellegéből adódóan nem lehetnek gonosz isten vagy istennő (Ranagol, Tharr, Orwella és egyéb sötét entitás) hívei, követői, papjai. A fajok közül az elf karakter indítása nem engedélyezett. Nem feltétel, hogy összeszokott csapatot alkossanak, lehetnek a karakterek egymás számára ismeretlenek is, akik a kaland során ismerkednek össze.

A karakteralkotás további menete letölthető az alábbi linken:

   >> Karakteralkotás <<

Ha valakik nem akarnak időt áldozni a karakteralkotásra, arra is lehetőségük van, hogy a régi Kardok Ünnepe  találkozókhoz hasonlóan előre generált karakterekkel játszanak. Ebben az esetben a már több kalandból ismert Holdsólymokat személyesíthetik majd meg. Kérem, hogy az a csapat, amelynek ilyen irányú igénye van, ezt  a nevezéskor megküldött emailben jelezze a szervezők részére!

Találkozunk Szombathelyen!

XII. Kardok Ünnepe találkozó

Vélemény, hozzászólás?