Erion nem véletlenül a Kalandozók Városa. Sok történet kezdődik és végződik is itt, a legtöbbnek pedig főszereplői a kalandozók. Éppen ezért menedék és megbízható fogadószobák mellett sok veszélyt is rejteget ez a város azoknak, akik botor módon egyedül kívánják megfejteni titkait, akár a város legendás Falában, akár a rettegett Nekropoliszban. Így jobban teszi, hogyha előtte legalább szétnéz a Fogadónegyed rangos italméréseiben, mint amilyen Torozon Tavernája, Rattakin fogadója vagy, ha erszénye nem engedi ezt meg neki, felkeresi a kevésbé ismerteket, mint a Víg Orgyilkoshoz, esetleg a Háromfejű Oroszlánhoz címzett kocsmák.

A XXI. Kalandorkrónikákra 4-6 fős összeszokott kalandozócsapatokat várunk és hogyha nem volna elegendő létszámotokot ezen bejegyzés alatt hírdetve kipótolhatjátok a stratégiában tátongó hézagokat, esetleg csapat híján ugyanitt jelentkezhettek is csapatokba, hátha felfigyelnek rátok a szemfüles toborzók vagy felhajtók. Sok magányos kalandozóból pedig könnyen lehet egy csapat is. Ahogy egy legendás toroni boszorkánymester mondta: „Ahol két kalandozó van, hamarosan feltűnik több is …”

Csapatkereső a XXI. Kalandorkrónikákra

10 thoughts on “Csapatkereső a XXI. Kalandorkrónikákra

  • Megcsömörlött lovag – jó vagy, rossz oldalon, kegyeltként vagy kegyvesztettként – várja következő feladatát, mellyel ha értelmet nem is, célt talál a szürke hétköznapok sivárságában. Igény szerint bármi más kaszt is lehet. Sitti Zoltán néven megtalálható vagyok FB-n.

  • Kyel hívő/kegyelt harcos is csapatot keres erős karakterisztikával és célokkal ( teljesen felépített karakter )abonyitamas04016@gmail.com on jelezzetek ha harcos kell bárhová.

  • Üdv!
    Három fős csapat keres egy (vagy két) fő bátor kalandozót a márciusi megmérettetésre. Körvonalazódott csapatkoncepciónk még nincs, így rugalmasak vagyunk. Akit érdekel a lehetőség, annak jelentkezését várjuk a hullajeloltek@gmail.com-ra.

  • Sziasztok!

    Rend jellemű, Sogron hívő, 3 fős, Yankarba száműzött Toroni Kyr vérű csapatunk (1 Sogron pap, 1 Toroni Ezüstkard Bajnok, 1 Boszorkány) keres 1 vagy 2 főt akik karakterkoncepcióban és jellemben hozzánk igazodva csatlakoznának a márc. 23-ai megmérettetésen.
    Preferált lenne egy Fejvadász/Harcos jellegű harcorientált karakter, akár Te is hERK a lovagoddal, ha mondjuk egy Toroni Kyr pusztító lovag 🙂

    Üdv,

    Tyrael79
    (a „Száműzöttek” csapat szervezője és Ezüstkard Bajnoka)

  • tyrael79

    Sziasztok!

    Mivel az Árnyvadászok eleve kitaszítottak, ezért én szívesen mennék veletek, ha beférek.

    Üdv

    Baha

  • Sziasztok!

    tyrael79

    Azonosulva a csapat szellemiségével szívesen csatlakoznék Harcosként a Száműzöttekhez.

    Üdv

    Viator
    (zsiga3.14@gmail.com)

  • Szia Bahamuth!

    Személy szerint kedvencem Morgena, az életútban is papját játszom és kíméletlenül küzdök Tharr és Sogron ellen, de jelen versenyre pont a túloldalt, Sogron választottuk. Emiatt elég neccesnek gondolom egy az Árnyékúrnő hatalmával felvértezett harcost megbízható régi csapattagként, bajtársként tudni az erősen Sogron hitére rágyógyult partinkban.
    Van viszont egy merész ötletem: ha a karaktered önként csókolva került a Sogronita boszorkányunk Megbélyegzés, majd később a Felejtés csókja hatása alá is, akkor biztosítva éreznénk a hűséged. Egyéb esetben már rég kíméletlenül máglyahalált haltál volna ha a közelünkben akarnál maradni, tested és lelked is feláldozva Sogron urunknak 🙂
    Ha ilyen feltételek mellett vállalod, nagyon szívesen látnánk a csapatban, nagyban tudnád színesíteni az amúgy eléggé vörösesen egyhangú brigádot 🙂
    Kérlek küldd el a karaktered emailben minél hamarább, és beszéljük meg a részleteket, hogy csapat-elősztoristul mindenestül le tudjunk mindent adni a szervezőknek, nehogy lecsússzunk a max. 20 csapat miatt!
    A címem: biliktamas79@gmail.com

    Üdv,

    Tamás

  • Szia Viator!

    Küldtem egy emailt, kérlek válaszolj mihamarább, hogy egyeztetni tudjuk a részleteket!
    Üdv,

    Tamás

  • Sziasztok!
    Egy 4 fős csapattal neveztünk, de közben 3 főre redukálódtunk.
    Ha valaki szeretne csatlakozni, örömmel vesszük!
    Eddig egy renegát fejvadász, egy Galradzsa-pap és egy lovag a parti.
    Részletek privátban!
    Üdv,
    Airas

  • Szia Arias!

    Szivesen csatlakoznék. (zsiga3.14@gmail.com)

    Üdv:

    Viator

Vélemény, hozzászólás?