Erion nem véletlenül a Kalandozók Városa. Sok történet kezdődik és végződik is itt, a legtöbbnek pedig főszereplői a kalandozók. Éppen ezért menedék és megbízható fogadószobák mellett sok veszélyt is rejteget ez a város azoknak, akik botor módon egyedül kívánják megfejteni titkait, akár a város legendás Falában, akár a rettegett Nekropoliszban. Így jobban teszi, hogyha előtte legalább szétnéz a Fogadónegyed rangos italméréseiben, mint amilyen Torozon Tavernája, Rattakin fogadója vagy, ha erszénye nem engedi ezt meg neki, felkeresi a kevésbé ismerteket, mint a Víg Orgyilkoshoz, esetleg a Háromfejű Oroszlánhoz címzett kocsmák.

A XXI. Kalandorkrónikákra 4-6 fős összeszokott kalandozócsapatokat várunk és hogyha nem volna elegendő létszámotokot ezen bejegyzés alatt hírdetve kipótolhatjátok a stratégiában tátongó hézagokat, esetleg csapat híján ugyanitt jelentkezhettek is csapatokba, hátha felfigyelnek rátok a szemfüles toborzók vagy felhajtók. Sok magányos kalandozóból pedig könnyen lehet egy csapat is. Ahogy egy legendás toroni boszorkánymester mondta: “Ahol két kalandozó van, hamarosan feltűnik több is …”

Csapatkereső a XXI. Kalandorkrónikákra

3 thoughts on “Csapatkereső a XXI. Kalandorkrónikákra

  • Megcsömörlött lovag – jó vagy, rossz oldalon, kegyeltként vagy kegyvesztettként – várja következő feladatát, mellyel ha értelmet nem is, célt talál a szürke hétköznapok sivárságában. Igény szerint bármi más kaszt is lehet. Sitti Zoltán néven megtalálható vagyok FB-n.

  • Kyel hívő/kegyelt harcos is csapatot keres erős karakterisztikával és célokkal ( teljesen felépített karakter )abonyitamas04016@gmail.com on jelezzetek ha harcos kell bárhová.

  • Üdv!
    Három fős csapat keres egy (vagy két) fő bátor kalandozót a márciusi megmérettetésre. Körvonalazódott csapatkoncepciónk még nincs, így rugalmasak vagyunk. Akit érdekel a lehetőség, annak jelentkezését várjuk a hullajeloltek@gmail.com-ra.

Vélemény, hozzászólás?