Egy régi elképzelésem és vágyam volt az alábbi kaszt megvalósítása. Az idők alatt sokat módosultak a részletek, de a fő elképzelés végig megmaradt mi szerint szeretnék egy olyan pyarroni gyökerű lovagot, aki igazán az életet és a nagy betűs jót tartja szem előtt. Szerettem volna egy igazi szent lovagot a pyarroni egyház berkeibe, és melyik isten lenne alkalmasabb erre mint a szeretet, termékenység és magának az életnek az istennője Ellana!

Valóban az Acél Lótusz rendje nem más, mint a szerelem istennőjének Ellananak a lovagi rendje és arról szól, hogy én miképpen tudok elképzelni lovagságot egy ilyen istenségnek.

Sok utánajárás és utána olvasás előzte meg a kaszt elkészültét, szerettem volna egy olyat alkotni, amit bátran beenged bárki akár az otthoni játékába is.

Köszönöm a segítségét mindenkinek, aki átolvasta illetve jó tanáccsal látott el: Lucius, Amund és Ishidu.

Bármi kérdés vagy észrevétel adódik arra kérek mindenkit, hogy ne habozzon megosztani,  a továbbiakban pedig álljon a kaszt leírás a linkre kattintva

Acél Lótusz

 

Acél Lótusz

4 thoughts on “Acél Lótusz

  • Nekem tetszik, szívesen alkotnék ilyen lovagot. 😉 Egy észrevétel: az 1. szintre választható herbalizmus Af-ot megkapja 4. szinten alapból. Mi történik, ha 1. szinten beválasztja? Akkor 4. szinten Mf-et kap?

  • Az egy hiba ami felett elsiklottam, ki akartam venni 4. szintről, csak elmaradt, köszi 🙂

  • Felhívták a figyelmemet, hogy a Lélek szférával rendelkező papi kasztok megkapják a Lélektan képzettség Alapfokát, így nincs értelme a választhatóak között, így 1. szinten megkapja a kaszt és a választhatóak közé betettem a Méregsemlegesítés Af képzettséget.

  • A napokban felmerült a kérdés, hogy milyen fajú karakterek lehetnek tagjai az Acél Lótusznak ezért frissítettem ezzel az információval, hogy látható legyen az elképzelésem.

Vélemény, hozzászólás?