A Térség(The Expanse) világába szeretnék elkalauzolni maximum öt vállalkozó szellemű játékost, a világ saját rendszerében, amit pár hónapja dobtak piacra egy igen sikeresnek mondható kickstarter kampány után. A szabályok és a karakteralkotás végtelenül egyszerű, csupán három hatoldalúra van szükség. A részleteket, a rendszert és a karakteralkotást csapatszinten megbeszéljük, annyit viszont ígérhetek, hogy a kaland Az Övben fog játszódni, a könyvekből és a sorozatból is ismert Tycho állomáson.

Végezetül pedig hangulatkeltés:

 

Késő este volt, legalábbis a falakba épített ablakokat mímelő ledfalak vaksötétje erre engedett következtetni. Birch apostol azonban még mindig az íróasztala mögött görnyedt. Mintha nem lenne elég az Mormon egyház mindennapjait igazgatni, és a tény, hogy a Navuoo nélkülük úszik az Új haza felé, most újabb terhek nyomták a vállát. A Navuoo projekt második kutatója tűnt el nyomtalanul. Ford – az az ostoba fráter – pedig tehetetlen, mint mindig. A saját emberei pedig túl elfoglaltak. Nincs más választás. Külső erőket kell bevonni. Megdörzsölte fáradt szemeit, majd megérintette az asztalán lévő kommunikátort.

– Andrews! Keríts nekem pár megbízható embert, aki távolabb lát a cipője orránál! Igen, az állomásról! Igen, még a napokban!

Unity – The Expanse

One thought on “Unity – The Expanse

Vélemény, hozzászólás?