A tavalyihoz hasonlóan idén is előkerül kedvenc MMO játékunk. De idén már jobban rákészültem rendszer ügyileg a játékra.

Fontos: Az MMORPG játékon alapszik, nem egy az egyben ugyanaz a célja!

5 játékost várok.

Mindannyian tudjuk, hogy vörös a vérünk és nem kék ezért a warchief keze alatt, hordás karaktereket kérnék. Időben még a Vanilla (Classic) előtt játszódik.

A DnD 5. kiadásához készült egy nagyon jó WoW átirat ezért ezt fogjuk használni, a könyvet ITT érhetitek el. Szükség lesz hozzá a DnD 5e  alapkönyvhöz is, azt pedig ITT találjátok. A könyvekhez angol tudás szükséges, de nem probléma, ha nem sikerül megalkotni a karaktert akkor helyben ezt megtesszük, gyorsan megy. Magyar karakterlap pedig itt van: KARAKTERLAP

Karakterek: Az alábbi pontokat oszthatjátok szét a tulajdonságok között: 15/14/13/12/10/8, erre jön rá a faju módosító. Minden karakter 5. szintű. 4. szinten a tulajdonság növekedés helyett választható egy feat (képesség).

Játszható fajok / kasztok:

Ork: Hunter, Rogue, Shaman, Warlock, Warrior

Forsaken: Mage, Priest, Warlock, Rogue, Warrior, Hunter

Tauren: Druid, Shaman, Hunter, Paladin, Warrior

Troll: Hunter, Mage, Rogue, Shaman, Druid, Priest, Warlock, Warrior

Blood elf: Hunter, Priest, Warlock, Mage, Paladin, Rogue, Warrior

Goblin: Mage, Rogue, Shaman, Hunter, Priest, Warlock, Warrior

Toborzás

Ahogy a felszerelésedet igazgatva, jóllakottan kisétálsz Razorhill utcáira egy morcos képet vágó ork katona lép oda hozzád. Ismered korábbról Kargal Battlescart, ő felügyeli a karavánok biztos indulását a Barrens felé.

  • Hé kölyök! Eleget lebzseltél már itt, most érkezett a levél a egyenesen Thralltól, hogy több emberre van szükségünk a Barrensen. A Tüskéshátúak és a Kentaurok egyre jobban megkeserítik az életünket, a múlt hónapban is megtámadtak két karavánt is amik Ashenvellbe igyekeztek. Itt van ez a levél – átnyújt egy kissé gyűrött vörös hordás pecséttel ellátott tekercset. Ezt vidd el a Southfury folyón túl található állomásra Halga Bloodeyenak, ő majd útba igazit a Crossroad felé. Ott fogsz szolgálatot teljesíteni.

Ahogy végignézed a levelet semmi különös nem áll benne, van benne néhány jó szó rólad név szerint megemlítve és, hogy jó hasznodat tudja venni a horda arrafelé. Mikor átnézted a levelet és felnézel Kargalra az válladra teszi nehéz kezét

  • Még valami, itt van még néhány kalandor, mint mondtam az utazás nem veszélytelen arra, és amúgy is egy osztagot kértek tőlünk, mostantól – és átnyújt egy jelvényt mindannyiótoknak – ti vagytok a Törött Agyar csapata.

Elnézel Durotan vörös kővel és homokkal borított messzeségébe, és bizonyság tölti el a szívedet, nem csak annak a bizonysága, hogy a hordának szüksége van rád, hanem, hogy nagyon jó lesz ezt a helyet már magad mögött hagyni!

Shalafi – DnD5 – World of Warcraft

6 thoughts on “Shalafi – DnD5 – World of Warcraft

  • Kérek minden játékost h írja meg nekem vagy ide, hogy milyen karakterrel jönne? Faj/kaszt/specializáció
    Köszönöm

  • Közben kiegészítettem egy magyar karakterlappal. Nekem sokat segített.

  • Sziasztok! Én ork harcossal játszanék, fury specializációval, de vértben pajzzsal.

  • Sziasztok! Én egy tauren druidát hoznék. A specializációt nem tudom még. De ha kell heal a csapatba akkor arra megyek rá. A karilap jó. Tetszik. A könyvvel még küzdök. 🙂

  • Nincs olyan h kell! Erre értettem h azért ez szerepjáték nem MMO 🙂 válassz kedv szerint (de amúgy releváns caster a resto is :))
    Nyugodtan keressetek ha kérdés van a karialkotással kapcsolatban

  • Jelentkezem a játékra, ha van még hely

    Blood elf: Paladin,
    Spec abban segítséget kérek, és a karakteralkotásban is Köszönöm

Vélemény, hozzászólás?