Nehéz fejjel és száraz torokkal botorkálsz fel a hajó hasából. Kissé kótyagos vagy, mint minden reggel. Nem vagy ma szolgálatban csak majd éjszaka, van időd kipihenni az előző estét. Mi is történt? Úgy érzed, mintha fejbe vertek volna. Megállsz egy pillanatra és eszedbe jut, hogy tényleg fejbe vertek, de vajon miért? Húzol vizet a mélyből és azzal a lendülettel a fejedre is öntöd. Kezdenek visszatérni az előző este eseményei, majd gonosz mosoly jelenik meg az arcodon amikor elvakít a horizonton éppen átbukó égitest. Már mindenre emlékszel hiszed ma virrad fel a

Hősök Napja

Nem állunk meg évről évre egyre szebb létszámmal jelentek meg az őszi Hősök Napja(i) táborban is és, ami azt jelenti a számunkra, hogy igény van rá, és ennek szeretnénk is eleget tenni. Az idei egy nagyszerű és rendezvényekkel teli év, ami újra és újra lendületet ad nekünk is. A kalandot ezúttal ismét egy nagyobb társaság fogja jegyezni név szerint: Neveny, Shima, Lucius és Shalafi. A kalandot ezúttal délvidékre fogjuk vinni, további információk pedig idővel kikerülnek.

Habár a helyszín kapacitásban még bírna el embert, de a csapatok leültetése már tavaly is majdnem problémába ütközött, ezért idén maximalizáljuk a résztvevő csapatok számát 7 darabban. Ennek okán 5 fős csapatok jelentkezését várjuk. Természetesen lesz lehetőség csapat keresésére azoknak akiknek nincs meg a létszám. Regisztrációra az oldalon keresztül lesz lehetőség!

Helyszín: Galagonya tábor, Alsónána

Időpont: Október (24-)25-26-27

Részvételi díj: 13500 HUF / nulladik nappal 17500 HUF

Jelentkezési és befizetési határidő október 1., a helyszín kérésére ekkor véglegesítenünk kell a résztvevők számát így az ezt követő jelentkezéseket sajnos nem áll módunkban elfogadni. Idén is lesz nulladik nap, hiszen sosem elég a közös játékból!

Számlaszám:11773463-00215211

Név: Vodli Jenő

Közleménybe nevet, nicknevet kérek mindenkit, hogy írjon.

Szokásainknak megfelelően a fő kaland mellett más kalandokra is lesz mód. Csütörtök és Pénteki napokra lehet jelentkezni játékokkal. A fő kalandot pedig szombati napra időzítjük azok számára akik nem tudnak hétköznapra elszakadni.

Mint megszokhattátok az átjárhatóság nevében, minden korábbi rendezvényen részt vett karakter tovább hozható az őszi táborba is. Szeretnénk egy új és nagyszerű karakteralkotást készíteni a számotokra a tábor fő kalandjára. A karakteralkotás természetesen elérhető lesz az oldalon.

Karakteralkotás

Facebook esemény!

Bármilyen kérdés merül fel az alábbi elérhetőségeken el lehet érni:

Vodli Jenő (Shalafi del Necro)

vodli.jeno@gmail.com

– https://www.facebook.com/jeno.vodli

– 0036703813848

XIV. Hősök Napja

5 thoughts on “XIV. Hősök Napja

  • Helló!
    Szeretném megérdeklődni, hogy minek köszönhetően került négy hétköznapra?

  • Köszönöm, bocsánat elnéztem egy hónappal, túlságosan várom már 😉

  • Akkor megint új karakteralkotás lesz, de a nyári táboros karakterek is hozhatók a +3 Dicsőségponttal?

    Ha igen, akkor a dicsőségpontok kapcsán jól értem, hogy abból a 3-ból vehetek a karakternek a hősök napjára pontonként 10 Kp-t, tehát akár 30 Kp-t is eloszthatok képzettségekre, ha mind a 3 dicsőségpontom elköltöm erre?

  • Igen új lesz, hiszen az idei év a tesztelés éve, ezért szeretnénk további új gondolatokat, ötleteket kipróbálni!
    Természetesen ahogy eddig is a korábbi rendezvényeken játszott karaktereket van lehetőség tovább hozni, és igen érvényesen a dicsőségpont szabályok is ahogy eddig is azok voltak!

Vélemény, hozzászólás?