Hölgyek, urak, az idei évben egy hatalmas kihívással vágtunk neki a tábornak, persze sok más hatalmas kihívás közepette, de szerettünk volna egy olyan 7tenger kalandot a közönség elé tárni amivel bemutathatjuk az általunk oly nagyon kedvelt Thea minden zeg-zugát, amivel bemutathatjuk, hogy mennyi különböző stílusú és hangulatú játéknak adhat otthont Theus teremtett világa!

Úgy hisszük, hogy ezzel sikerrel is jártunk és sikerült egy olyan kalandot lemeséljünk ami mind a 15! játékos számára és nekünk mesélőknek is nagyszerű szórakozást nyújtott. A beszélgetések alatt arra is rá kellett döbbenjünk, hogy ha valaki egy csapatnak szeretné lemesélni elejétől végéig az összes helyszínt egy nagyon hangulatos kis kampányt tarthat a kezében.

Messze még a jövő év és még senki sem tudja mit hoznak az áramlatok, de már elképzelések vannak arra nézve, hogy akár folytatni is lehessen ezt a történetet, hiszen Thea ezer csodája vár mindenkire, aki tudja, hogy hol keresse, de vajh meg van-e a bátorság, hogy evezőt ragadjunk újra?

Ezek után nem is kívánhatok mást a hősöknek mint:

Jó utat!

Ishidu, Lucius, Shalafi – Jó utat (7tenger kaland)

Vélemény, hozzászólás?