Nagy örömünkre szolgál, amikor egy kalandmodulunk története tovább él. Persze, az Örök Város Bajnokai kampányból kinőtt Amund: A Dúlás kincse című történet nekünk is nagyon kedves emlék a mai napig. Ezalkalommal Magyar Gergely jóvoltából elevenítjük fel Sempyer Pajzsállamát megéneklő kalandunkat, aki az utóbbi időben több címert is megrajzolt a város mindennapjaiban részt vevő és azokat meghatározó klánokhoz és lovagrendekhez.

Ezen felül pedig már elkészítette a Szószedetébe szánt új kifejezések egy nagy részét számunkra előzetes gyanánt, ami a legközelebbi frissítéskor kerül majd bele és egyébként is idén már jópár új részlettel és adattal bővült a honlapunkon. Fogadjátok el tőlünk ezt az emlékeztetőt a nagy kalandból, s mi addig tovább dolgozunk, hogy hasonló remek történetek kövessék a Krónikák sorában.

Letöltés: A dúlás kincse kifejezései (MG) Kronikak

Sempyer városának klánjai közül néhány címer:

Sempyer városának meghatározó lovagrendjei: Összefoglaló sempyeri lovagrendek (MG)

A Dúlás kincse kifejezései, címerei és szószedetfrissítés

One thought on “A Dúlás kincse kifejezései, címerei és szószedetfrissítés

  • Nagyon örülök ennek az anyagnak és mindenkinek hálás vagyok aki hozzádadott! Több alkalommal meséltem már a kalandot (köztük azon a bizonyos rendezvényen is) de egyszerüen felemelő a jk-k arcán a döbbenetet és mindenféle érős érzelmet látni a kaland kapcsán! Nem érzem túlzásnak azt mondani, hogy meghatározó alapmű ez számomra ami megérdemli ennyi idő után is ezt a figyelmet!
    Biztosra veszem, hogy minden a témával kapcsolatos mesémbe ez így fog szerepelni és, hogy űlök még úgy asztalhoz, hogy a játékosaim ebbe a nagy volumenű fantasztikus kalandba fognak belevágni! Mégegyszer gratulálok!

Vélemény, hozzászólás?