Elkészültünk a második epizóddal, itt már megpróbáltunk kissé specifikusabban belemenni a szerepjáték témájába és egy igen aktuális kérdés mellett előkerült a nyáron rögzített beszélgetés egyik fontos témája is amit ti kértetek / kérdeztetek. A videó első felében beszélgettünk a M.A.G.U.S. jelenéről, míg a második felében boncolgattuk a hölgyek szerepét és fontosságát a hobbinkban.

A felvétel szintén a XXII. Kalandorkrónikák Szerepjátékos Találkozó után került felvételre, beszélgetők: A’frad, Shalafi, Unity, Axel Ragaen és Tair. A Videót szerkesztette és a felvételt készítette Köge a Pinewood stúdióban, az into pedig Komattre keze munkáját dicséri. Köszönjük mindenkinek a támogatást és a segítséget.

Mondjátok el ti is a véleményeteket a témában itt vagy közvetlenül a videó alatt. Jó szórakozást kívánunk mindenkinek!

Rock & Role s01e02 – A M.A.G.U.S. halott és élvezi (Krónikák Podcast)

One thought on “Rock & Role s01e02 – A M.A.G.U.S. halott és élvezi (Krónikák Podcast)

  • Nagyon tetszett a hozzáállásotok. A „MAGUS halott” kifejezést nem igazán értem. Aki nem tudja élvezni azok ne kritizálják. Én még nem találkoztam ilyen felszólalással. Saját nem olyan régi tapasztalataim alapján nem 1 olyan ember van csak itt Debrecenben akik nem tudnak munka,suli ilyen okok miatt lejárni. Ekkor jövök náluk én mert a baráti körömbe tartoznak bele így havonta 1-2 alkalommal én mesélek nekik egy teljes napot. Éppen emiatt nem értem. Az Akkuráciumhoz meg annyit fűzök hozzá hogy minden évben jelenkezek rá és mindig lejátszom ugyan azt a modult és még mindig nem értem. Amund húsdaráló mondatához jegyezném meg, hogy a régebbi modulok között vannak amelyekben a kihívás faktor sokkal magasabb volt. (Saját tapasztalat) Nagyon tetszett amikor A’frad elmondta az első táboros élményét. Kicsit hasonlóan éveztem én is magam az első táborba érkezéskor.

Vélemény, hozzászólás?