Líthas Kalandozók!

Remélem nem bánjátok, ha asztalotok fényes kompániájához csatlakozik, egy ilyen öreg medve, mint én. Nem tudtam nem észrevenni, hogy a helyiségben ti vagytok azok, akiknek szemeiben lobog a kalandvágy perzselő tüze! Ezekben az ínséges időkben bizonyára kevés feladat és kihívás akad, ám talán én tudom erre a gyógymódot. Kínáljátok meg e por marta torkot egy jó kupa itallal és hálám jeléül elmesélem nektek, milyen hírek keltek szárnyra errefelé!

Megbízható ajkakról száll a suttogás, mely hiányotokra megoldást nyújthat. Azt rebesgetik, hogy az ország nagy Kalandozó Céhei, a Krónikák.hu, a Hősök napja, a Hullámkirály és Regélő Főnix valami nagy dobásra készülnek! Még idejében bukkantam rátok vándorok, mert így az a szerencse érhet titeket, hogy elsők között szerezhettek tudomást a nagy küldetésről.

Bátor, ügyes és félelmet nem ismerő kalandozókat toboroznak a világ minden tájáról, közös tervük megvalósításához. A feladat sokrétű, de nyilván nem ingyen kínálják, ám barátom, hihetsz a fülednek, mert ára nem mérhető aranytallérokban!

Kreatív megoldásokat kívánó feladatok ezek, s csak a legjobbak lehetnek részesei valami újnak, maradandónak. Mi is lehetne nagyobb fizetség, mint lábatok, avagy kezetek nyomát otthagyni Ynev térképén? Ugye érdekesnek hangzik? S állíthatom, ennek nem csupán fele igaz, hihettek egy sokat látott öregember szavainak.

Város épül, ti pedig lehetőséget kaptok, hogy egyediségetekkel, ötleteitekkel, kezetek munkájával részt vegyetek ebben! A meleg évszak elkövetkező hónapjaiban különböző feladatokkal fognak érkezni az imént említett Céhek, s ezek teljesítéséhez minden szükséges információt megkaptok majd tőlük. Nem okozhat problémát ilyen tapasztalt kalandozóknak, ám javaslom, hozzátok ki magatokból a legjobbat, ne féljetek megvalósítani régi vágyaitok sem! A Céhek tudják, hogy együtt vagyunk erősek!

Ám mivel ilyen figyelmesen végighallgattátok egy vénember szavait, s még itallal és hellyel is kínáltatok, elárulok még egy fontos részletet;

Vándorkrónikáktól jött közvetlen az az információ, miszerint a meleg évszak vége előtt a városban -mely a Horizont nevet viseli- más is munkálkodik rajtatok és a Céheken kívül.

Segítségetekkel nem csak a város válik majd egyedivé, de a szemfülesek és bátrabbak egy hatalmas, kihívásokkal teli kalandba is belecsöppenhetnek. Legyetek résen!

Fürkésző szemetek, mindig a Horizontot lesse, s akkor semmi nem állhat az utatokba!

 

Geofrámia kivonat

________________________________________________________________________________

A Horizont Kampány, a M.A.G.U.S szerepjátékosainak alakult meg. Ez az esemény egy hosszabb, részletesebb, egész nyarat betöltő, az országban lévő és külföldön élő játékostársaink bevonásával történő foglalkoztatási tervezet miatt jött létre. A világot sújtó szörnyű helyzet nem meglepő – ám szomorú – következménye, hogy az idénre tervezett rendezvények hosszú sora elhalasztásra kényszerült. Mégis úgy véltük, hogy van mód arra, hogy kedvenc hobbinknak adózhassunk a továbbiakban is.
Különlegességét növelvén a csoport, csak idén nyáron lesz elérhető! Ezen felül, pedig helyet ad az online és otthoni játékok meghírdetésének, illetve csapatkereséseknek.

Egy város alapjait álmodtuk meg. A Végtelen Fürkészét, Horizontot. Észak-Ynev, Keleti -óceánt érő Duaron partjai mentén, egy folyó kettéágazása közé képzeltük. A csoport tagjait pedig ösztönözzük kreatív tevékenységekre azáltal, hogy ötleteikkel, és feladatokra, eseményekre beküldött anyagaikkal együtt tehessük színesebbé és élővé a várost.

Események:

Több feladat várja majd a lelkes tagokat, s annak végrehajtásához segédanyagot is szolgáltatunk. Ezek nagyon sokszínűek lehetnek. Várunk majd – csak, hogy példával is éljünk – térképeket, kidolgozott NJK-t, hangulatkeltő novellákat, verseket, akár épületek, kocsmák leírását, vagy azokról készült rajzokat, terveket. Buzdítunk mindenkit, hogy otthon, majd ha a helyzet engedélyezi személyes alkalmakon, addig pedig különböző online platformokon való játékok lebonyolítását, melynek helyszíne közös kis városunkban játszódjon.

Szívesen fogadunk a helyszínre írt kalandokat, vagy az azok lejátszása utáni élménybeszámolókat. Ezek együttes használatával Horizontnak lüktető szívet adhatunk, mindannyiunk számára pedig lehetőséget alkotásra, mely nem csupán szórakoztat majd, hanem részesévé válhat közös világunknak.

A Krónikák.hu-n rengeteg kiegészítőt találtok, mely Ynev kasztjait, fajait, népek kultúráját mutatja be. Bátran használjátok majd őket segítő mankóként, mint ahogy a városról kapott bővebb tájékoztatókat is, melyeket ebbe a csoportba fogunk közzétenni.

Kampány kezdetének és végének tervezett időpontjai:

– Május első heteiben rajtol a kampány.

– Az események pedig fokozatosan, szép sorjában kerülnek ki, természetesen minden feladatra, anyagaitok beküldésére megfelelő időt szánva, hiszen tudjuk a minőségi munka nem siettethető.

– Augusztusi kezdéssel pedig a Vándorkrónikák nyári táborát helyettesítvén, a kampány során beküldött anyagok, képek, karakterek stb. felhasználásával egy nyári modult kínálunk számotokra.
A kalandmodul írói;
– Shalafi
– Komattre

A M.A.G.U.S. eredeti k100 rendszere alapján íródik (ETK és KKUK) és abban is kerül lemesélésre.
Ezen kalandra további mesélők jelentkezését Július 15.-ig, míg a játékoskedvű kalandozókét Július 31.-ig várjuk!

Horizont, a végtelen fürkésze tárt kapukkal vár titeket!

Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz!

Vándorkrónikák – Horizont Kampány

2 thoughts on “Vándorkrónikák – Horizont Kampány

  • Apró észrevétel, amolyan szőrszálhasogatásképpen: nem Dauron, hanem DUARON. 🙂

Vélemény, hozzászólás?