“Ahogy nap úszik el életünk horizontja felett,

Ahogyan a fény tűnik el a messzeségben.

Hajósok, tengerek vándorai születnek és halnak meg

Otthonuktól távol, idegen vizeken,

Uram add, hogy vándor lehessek egyszer.” – Cloud Boohen

 

Líthas Kalandorok!

 

Idén újra nyitja kapuit a Vándorkrónikák tábor, a Krónikák.hu nyári tábora. A tavaji év elmaradt eseményei által keltett űrt igyekeztünk a Horizont kampánnyal igyekeztünk befoltozni, idén azonban amennyiben az Istenek is úgy akarják, személyesen gyűlünk össze és játszunk egy asztalnál. Idén a rendezvény nevéhez hűen, újabb helyszínen várunk titeket! Az ország keletibb régióiba vándorolva, a Tisza-tó partján fekvő Abádszalókon kerül megrendezésre a Vándorkrónikák tábor. Tudjuk, hogy legtöbben évről-évre hosszabb táborra vágynak, viszont a tavalyi év eseményeire és az idei helyzetre való tekintettel 3+1 nappal indítjuk újra a tábort.

Ami viszont továbbra is marad a régiben, hogy a hétvégén egy központi M.A.G.U.S. modullal készülünk nektek, hogy mind közös élményekkel gazdagodhassatok a tábor folyamán. A tábor főmoduljára készült előtorténeteket és karaktereket egyben, csapatosan küldjétek a gulandro@gmail.com e-mail címre.

 

Emellett várjuk kalandmesterek jelentkezését a többi napra, hogy bármilyen rendszerre, bármilyen világra felkészüljenek egy-egy napra és játékosokat keresnek a meséjükhöz. A kaland információit, a preferált napot(csütörtök vagy péntek) és beharangozóját a vodli.jeno@gmail.com e-mail címre várjuk.

 

A táborral kapcsolatos kérdésekben a következő elérhetőségeken lehet érdeklődni: hullamkiraly@gmail.com // a Krónikák.hu facebook oldalán vagy a post alatti komment szekcióban.

 

Szállás tekintetében a következő opciók közül lehet választani: 1)Nyaraló (avagy saját vizesblokk, hűtő, és 6 fő férőhely. 7 áll rendelkezése)  2)Apartman (avagy saját vizesblokk, mosogató, sütőlap, hűtő, 4 férőhely. 4 áll rendelkezésre) 3)Sátor (avagy közös vizesblokk, és sátor, melyet a táborozó hoz magával. Ebből az opcióból 3 hektáron viszonylag sok található)

 

Őskrónikás – (4 nap, 3 éjszaka) Nyaraló(6 fős): 12000 Ft // Apartman(4 fős): 13500 Ft // Sátor: 9000 Ft

 

Krónikás – (3 nap, 2 éjszaka) Nyaraló(6 fős): 9000 Ft // Apartman(4 fős): 10000 Ft // Sátor: 7000 Ft

 

Vándor – (2 nap, 1 éjszaka) Nyaraló(6 fős): 6000 Ft // Apartman(4 fős): 6500 Ft // Sátor: 5000 Ft

 

Shenar – (Nem eszik nem alszik, lejön egy napra játszani) 3000Ft

 

NJK – (Nem eszik, nem alszik, nem játszik, jelenlétével emeli a nap fényét) Meleg kézfogás

 

 

Reggeli: 1100 Ft /nap  (vasárnap csak reggeli)

Ebéd: 1600 Ft / nap

Vacsora: 1600 Ft / nap (csütörtök csak vacsora)

 

A jelentkezési határidő július 11. ameddig a teljes részvételi díj utalását is várjuk a következő számlára:

Számlaszám(OTP): 11773463-00215211

Név: Vodli Jenő

Arra kérek mindenkit, hogy Csapatok egyben utaljanak illetve, hogy a neveket (nickeket) írjátok bele a közleménybe.

SZÉP KÁRTYÁVAL (vagy más hasonló utalvánnyal) nincs lehetőség fizetni a tábor díját. Utalásnál kérjük a választott verziók megjelölését a közlemény rovatban az egyszerűbb logisztika végett.0

Fontos! A júlis 11. napját követő jelentkezéseket nem tudjuk elfogadni ugyanis a helyszín kérésére számunkra is ez az utolsó határidő a pontos létszám bejelentéséhez. Megértéseteket köszönjük!

XV. Vándorkrónikák tábor – 2021. augusztus 26-29. – Abádszalók

5 thoughts on “XV. Vándorkrónikák tábor – 2021. augusztus 26-29. – Abádszalók

  • Üdv Vándorkrónikások!

    Nagy öröm csapatunk számára, hogy a keleti régióban, hozzánk közel lesz a tábor megtartva. Előreláthatólag azonban, csak a szombati nagy kalandon tudunk résztvenni. Ezért úgy gondoltuk, hogy nem foglalnánk el mástól (aki több napra megy) a nyaraló és apartman helyeket, a városban máshol szállunk majd meg.
    Kérdésem az lenne, hogy étkezést, ebéd, vacsora, igényelhetünk-e?

    Üdv, Pocak.

  • Szervusz
    Beszéltem konzolcowboyunkkal, és jó az ötlet, jövő hétre bekerul a Shenar opcióhoz a kaja választás lehetősége, addig kis türelmet kérnénk.
    Szállás amúgy van bőven, sőt ha szükséges tudjuk bővíteni, így én személy szerint csak javallani tudom, tapasztalatból mondom h jót tesz a közösségi hangulatnak!

  • Sziasztok.
    Szeretném megkérdezni, Abátszalókon pontosan melyik kempingben lesz a tábor?
    Köszönöm

  • Közben megtaláltam az infot, köszönöm. 🙂

  • Közben folyamatosan frissülnek a szabad mesék is, megéri néha-néha ránézni, Mai Shadowrun játékkal már 5 van, de még várjuk kreatív mesélőket, akik megosztanának egy-egy történetet!

Vélemény, hozzászólás?