Az Északi Városállamok színes-kevert világa elevenedik meg ebben a kalandmodulban, melyben az utazás, az idegen kultúrák és népek éppúgy lehetnek ellenségek, mint szövetségesek. Szükség is lehet rájuk ugyanis a hobbi hagyományainak megfelelően sötét és kanyargós, furfangos akadályokkal teli helyre vezet ennek az elrabolt lánynak a története és a szerző korábban megismert kalandjai alapján nem minden Kalandozó lett kiválasztva arra az istenek által, hogy sikerrel fejezze be ezt a küldetést. Így hát alapos felkészülés, acélos akarat és slan kitartás szükségeltetik a győzelemhez és túléléshez egyaránt. A gyáváknak pedig ebben a világban nem jár kegyelem. Letöltés: Egy-elrabolt-lány-története-converted

A kalandot Valheru mesélte le a XV. Vándorkrónikák táborban és öntötte modul formába, hogy később mások is átélhessék. Két szerkesztői megjegyzésem és tanácsom a majdani kalandmesternek, hogy a történet helyszínét vázoló mikrokozmosz térképe nincs összhangban azzal a közösen építgetett Ynev földabrosszal amit mi gyakran használunk így érdemes előtte a magunk világképére szabni vagy az életútunk térképeihez adott esetben, mielőtt a mesélésbe belevágunk. Illetőleg az ogárok kapcsán elmondható, hogy az utóbbi időben már többen felfedezték, hogy legalább átlagos intelligenciájúak, így a kalandban róluk mutatott kép kicsit visszaveti a fajról kialakuló tendenciákat, így érdemes azt is megrágni, s magunk Ynev képével egyeztetni KM-ként.

Mind a kalandról, mind a táborról továbbra is várjuk a véleményeket, illetve az ezzel kapcsolatos bejegyzésben található kérdőív kitöltésével a készülő táboros videóban való szereplésetekről is színt vallhattok. Ugyanígy a tábori Szabad Mesék közül, aki úgy érzi, hogy eleget dolgozott rajta szívesen kitesszük azokat, amelyek az első két nap valamelyikén lemesélésre kerültek.

Valheru: Egy elrabolt lány története (M.A.G.U.S. kalandmodul 5. szintű karakterek számára)

Vélemény, hozzászólás?