Az alábbiakban Novák Róbert (Lord Nova) kiegészítőjét olvashatjátok egy kidolgozott NJK csapatról. A szerző által írt bevezető szöveget idézve a dokumentum tartalmáról:

„A Homoktövisek egy dzsad kalandozócsapat, akik alapvetően Erionban tevékenykednek. Eredetileg ellenfélnek szántam őket Meran és Novan: A gorviki meló (A XXIV. KalandorKrónikák kalandmodulja 6. szintű karakterek számára) itthoni meséléséhez. Arra gondoltam azonban, hogy talán más is szívesen felhasználná őket saját meséihez, ezért kidolgoztam őket egy ilyen mini-kiegészítőnek, amiben reményeim szerint minden megvan ahhoz, hogy bárki könnyen beépítse őket saját kalandjába akár szövetségesnek, akár ellenségnek. Az NJK-k mind 6. szintűek, a 10 fő érték között 150 tulajdonságpont elosztásával készültek, illetőleg kaptak egy-egy „Szerzett Rutint” az Előtörténet Alapú Karakteralkotás2 P.sz. 3722 szerint, mivel ez volt a karakteralkotás, ami alapján a találkozó Játékos Karakterei is készültek. Szándékom szerint igyekeztem egy kihívás értékű ellenfél csapatot készíteni.”

LETÖLTÉS: Homoktövisek

Lord Nova: Homoktövisek (M.A.G.U.S. NJK csapat)

2 thoughts on “Lord Nova: Homoktövisek (M.A.G.U.S. NJK csapat)

  • Szia Nova,

    Tetszett az NJK csomag, és kiváncsi vagyok, hogyan szerepeltek a kalandban mint ellenfél, gondolom a gorviki szálban szöktették volna meg Homokvihart.

    Üdv,
    Meran

  • Üdv!

    Elég jól szerepeltek, sikerült a kihívás értéket hozniuk. Az egyik játékos karaktert morális szabályra vitték (őt egy harc utáni gyors gyógyítás mentette meg), és csak egy nehéz harcban tudták a JK-k legyőzni őket. Hosszabban megírom inkább e-mailben. 🙂

    Nova

Vélemény, hozzászólás?