Aki tudja, mert tavaly is bejárta, ismeri a veszedelmes és különös utakat, amelyek elvezetnek idei kalandjaink színhelyére, Abádszalókra a láthatatlan Tisza-Lake hűs partjára. Úttalan utakon, neves és különös településeken vezetnek utak, folyók felett, vasúti hidakon át egyirányúan, zöld mezők és aranyló sivatagok mellett. Budapestről tudvalevő, hogy kellemes három és fél órás, DE közvetlen járat visz a Torozon Tavernájának kapujába, s onnan a Kapuk Terére, majdan a romlott és mégis hívogató Abasziszba.

Így ez alatt a bejegyzés alatt, hogyha valaki felajánlaná vagy keres fuvart a közös utazáshoz megteheti. Az első fecske, akit már a bejegyzésben is említek, Darys hírdetése és felajánlása röviden (ezúton is köszönjük neki):

„Agusztus 4- én reggel megyek kocsival a táborba Veresegyhazárol és ide jövök vissza 9-én is. Van nálam 3 férőhely ha valakit érdekelne és a Veresegyházi állomás is opció lenne, ha valaki messzebb lakik innen. A rezzor2324@gmail.com -re tudtok írni vagy Facebook (Péter Mezei).”

A további felajánlásokat hozzászólásban tegyétek meg itt és az esemény facebook oldalán ezen bejegyzés híre alatt. Várjuk már, hogy mindenkit láthassunk … alig egy hét múlva. 🙂

Utazás a Vándorkrónikákba

Vélemény, hozzászólás?