Idén is fodrozódó hullámoktól tajtékzott a Balaton, ezért idén – negyedik alkalommal is – megrendezésre került a Hullámkirály Szerepjátékos Találkozó. Idén csupán egy nap jutott, hogy összerúgjuk a patkót Ynev ármánykodó gaztevőivel, de jövőre bepótoljuk az elmaradt napokat!

Fogadjátok szeretettel a IV. Hullámkirály modulját. Idén ismét Új-Godon felföldjére, azon belül Porta-gella békés városába vezette a kalandvágy és a csengő aranyak ígérete kalandorcsapatainkat, ahol aljas szörnyetegek és véreskezű fanatikusok szőtték galád terveiket.

 

Letöltés: Noctromo – IV. Hullámkirály modul

A IV. Hullámkirály Szerepjátékos Találkozó kalandmodulja
Tagged on:         

One thought on “A IV. Hullámkirály Szerepjátékos Találkozó kalandmodulja

  • Üdv!
    Egy adminisztratív jellegű megjegyzés: szerintem sokat segítene, ha a letölthető dokumentum tartalmazná a kalandmodul címét.

    A másik észrevételem/kérdésem a dátumozással kapcsolatos. Melyik Yneven játszódik ez a modul? Feltételezem, hogy a pyarroni naptárt használta… de mi az, hogy lángok hónapjai? Nincs ilyen. Olyan van, hogy Adron hónapjai – avagy kvartja- , amiben van Áldozat, Engesztelés, Lángok és Feloldozás hónapja. Valamint, egy hónap a pyarroni naptárban 20 napos. Ebből hogy jön ki, hogy 22-27. nap időintervallum? Avagy Adron hónapjainak 22-26 napjai? Az viszont a második, az Engesztelés nevű hónap második-kilencedik napja lesz… A földi viszonyok között is értelmezhetetlen volna a március 34. napja… Ha már szükséges volt ezt ilyen precízen megjelölni – amit én örömmel látok, csak legalább egy eleme legyen helyes…

Vélemény, hozzászólás?