A balatonparti sziklákat tajtékzó hullámok ostromolták és újra kockacsörgést vitt a szél, mert ötödjére is megrendezésre került a Hullámkirály Szerepjátékos Találkozó! A három nap alatt a tikkasztó hőség mellett kalandorainknak Ynev árnyakban lapuló fenevadaival is ádáz csatát kellett vívniuk.

Fogadjátok szeretettel az V. Hullámkirály modulját. Immáron harmadjára vetődhettek kalandoraink Új-godon földjére, ahol egy ereklyét és az azt őriző rendet kísérve megannyi evilági és túlvilági rettenettel  kényszerültek szembenézni.

 

Letöltés: Sinestro – V. Hullámkirály modul

Az V. Hullámkirály Szerepjátékos Találkozó kalandmodulja
Tagged on:         

One thought on “Az V. Hullámkirály Szerepjátékos Találkozó kalandmodulja

  • Sziasztok!
    Csapatommal a reggeli hőségben érkeztünk le a hűs árnyat adó fák alá és bungallók közé,hogy ismét belevessük magunkat az immáron 5. Hullámkirály hűs,borzongató hullámaiba. Az a megtiszteltetés ért minket,hogy az egyik modulszerző ,Antessa lett a kalandmesterünk. Magával ragadó volt a helyszín,engem a régi uttörőtáborokra emlékeztetett. A hangulat remek volt,ahogy a kaland is. Megint egy félig horroros,borzongató történet került elmesélésre. Valahol a történet szálban nagyon belefeledkeztünk a játékba,mert az idő sitty sutty elrepült. 🙂 Késő estig játszottunk még,már a környék összes bogara minket zaklatott,de még így sem értünk a kaland végére. Sajnos. Elmesélés formályában azért végig követtük és datáltuk,hogy még egy nap jó lett volna. Hát ez van. Viszont nagyon jót játszottunk ismét,nagyon jó mesélőt fogtunk ki ismét. A hölgyek máshogyabban mesélnek. Érzelemdúsabb,a kaland és ott is szociális megoldást keresel,ahol eddig csak a fegyverek daloltak. 🙂 Nagyon köszönjük a szervezést,a kalandot és a nagyszerű,nagyszerű mesélést! Jövőre megint találkozunk. 🙂

Vélemény, hozzászólás?