Alább a Keleti Legendák Szerepjátékos Találkozó és Verseny karakteralkotását leled, az egyszerűség kedvéért, egyből PDF dokumentum formájában. Csapjatok hát a lovak közé, hiszen hamarosan találkozunk. De ne feledjétek a karakter előtörténete részét képezi a verseny pontozásának, ezért kérjük, hogy a karakterek előtörténeteit minden csapat egyben küldje el a kronikak.hu@gmail.com e-mail címre. (Megjegyzés: a karakter előtörténeténél nem szabunk semmilyen formai kötöttséget vagy terjedelmi korlátozást, de a hozzávetőleges hosszúság kb. egy gépelt oldal Times New Roman 12-es betűtípussal és tartalmaznia kell a karakterek nevét, kasztját, faját, életkorát, szintjét és az esetlegesen felvett előnyeit és hátrányait is!).

Tetemre-hívás-típusú-karakteralkotás-v3.0

u.i.: Egyéb kiegészítések várhatóak még a találkozóig, de azok érdemben nem fogják befolyásolni, avagy megváltoztatni a karakteralkotási rendszert.

Karakteralkotás: Keleti Legendák Szerepjátékos Találkozó és Verseny

10 thoughts on “Karakteralkotás: Keleti Legendák Szerepjátékos Találkozó és Verseny

  • „a karakter előtörténeténél nem szabunk semmilyen formai kötöttséget vagy terjedelmi korlátozást, de a hozzávetőleges hosszúság kb. egy gépelt oldal Times New Roman 12-es betűtípussal” 🙂

  • Ettől független lehet hosszabbat, rövidebbet, sőt ha arra vágysz akár rózsaszín betűtípussal is írni. Mindenképpen „értékelve” lesz ;).

  • Szerzetes kaszttal felvehető a 2. kategóriás előny: „khinn kolostorok szerzeteseinek tudásába, akik alkut kötöttek Pyaronnal. Az Ynevi kóborlások Vihar a Hágon című kalandjában található egyed diszciplínákkal bírnak”? A csapás diszciplina nélkül gondoltam.

  • sika: otthoni játékban szoktam személy szerint elérhetővé tenni mert valóban le van írva a kasztnál ami ezt lehetővé teszi, de ezt az előnyt a rendezvényekre szigorúan a pszi-mester kiegyensúlyozására tettük elérhetővé, ugyanúgy, ahogyan az ösvényt a kardművésznek és a mestervizsgát a boszorkánymesternek.

  • Ok, köszi a választ, csak gondoltam megkérdem, csupán hangulati kérdés miatt:).

  • Sziasztok!

    Egy szerény meglátás: Gondolni kéne azokra is, akik nem birtokolják az Ynevi kóborlások kalandmodul gyűjteményt. Én pl. nem vásárolok modult, jobb szeretem magam írni azt, vagy ihlethiány esetén a neten fellelhetők bőséges alapot adnak.

    Konkrét kérdésem: a Siopa tan előnynél említett niarei eredetű pszi-mester iskola (Kino-Baruko) a fent említett kalandmodul gyűjteményen kívül hol lelhető fel (neten)?

    Köszönöm, ha válaszra méltattok.

  • Elküldtem e-mail-ben a csapat anyagát. Mikor ésmilyen formában várjuk a visszajelzést?

  • Lozartan: elképzelhető, hogy a jövőben ezeket az anyagrészeket elérhetővé tesszük a honlapon, de oka van annak, hogy teljes Rúnákat és szabálykönyveket nem teszünk fel a honlapra.

  • wawa: elnézést, valamiért a két kérdesed és Lozartan-é a spam tárolóba került a honlap szűrőjén át.

  • Gulandro: értem és elfogadom, én se kockáztatnék. 🙂

    Azért ha valakinek megvan a Kino-Baruko leírása (link), örömmel böngészném.

Vélemény, hozzászólás?