Líthas,

az elmúlt időben két nagyobb esemény homályosította el a hétköznapok gőgét, amelyek a közelgő szerepjátékos találkozóval kapcsolatosak:

Krónikák Nyereményjáték 2011

A honlap fél évtizedes fennállását megünneplendő készítettük el ezt a rövid, laza kis tesztet, az eddigi történeteink alapján. A kérdések különböző ismereteiteket teszik próbára Ynev történelméről, földrajzáról vagy éppen jelenkori eseményei kapcsán. A különböző kérdések egy-egy korábbi kalandmodult szimbolizálnak, melyek letölthetők és olvashatók is a honlap Kalandok szekciójában.

A nyereményjátékon résztvevők és helyesen tippelők között a IX. Kalandorkrónikák Szerepjátékos Találkozó és Verseny megnyitóján sorsolunk ki hat könyvet a tavalyi év M.A.G.U.S. megjelenései közül. A válaszokat kérnénk, hogy e-mailben küldjétek el február 20-ig, a következő címre: gulandro@gmail.com. Kérnénk mindenkit, hogy válaszokat ne osszon meg mással a hozzászólások között, az a játékból való kizárást von maga után.

részletek: https://kronikak.hu/?p=352

IX. Kalandorkrónikák Szerepjátékos Találkozó és Verseny – 2011. február 26.

„Annyi csillag van az égen.

Nézd, milyen magasan vannak.

Van, amelyik vezet és van, amelyik lehull.

Melyiket kövessem én…”

Az idén kilencedik alkalommal rendezzük meg az egynapos szerepjátékos találkozónkat Budapesten. A Kalandorkrónikák már a legrégebben és rendszeresen futó versenysorozat hazánkban, mely célul tűzte ki, hogy az itthoni szerepjátékosoknak alkalomról alkalomra lehetőséget adjon, hogy közös hobbijuk iránti hódolatukat szervezettebb keretek között fejezhessék ki.

A M* kaland az eddigi találkozóinkon megszokottakhoz hasonlóan, a Nagy Zöld és ETK rendszerén alapuló 12 000 Tp-s, „Tetemre hívás” típusú karakteralkotással lesz lebonyolítva. Ezzel a részletes toldalékkal szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy a játékosok minél inkább az általuk elképzelt képhez alakíthassák választott karakterüket, a kibővített előny-hátrány rendszer segítségével.

Nem csupán ezzel szeretnénk a hűséges játékosaink kedvében járni. A következő találkozón vezetjük be a karakteralkotásba azt a rendszert, hogy a korábbi verseny kalandjain szerepelt játékosok karakterei a teljesített kalandjaikért elismerésül plusz tapasztalati pontokat kapnak. Természetesen nem annyi, hogy az veszélyeztesse a játékegyensúlyt és fontos, hogy a karakter is ugyanaz legyen az eltelt idők óta, viszont így szeretnénk lehetőséget adni és bátorítani titeket is arra, hogy kalandjaink folyamatát életutazásnak tapasztaljátok meg, aminek mi magunk is terveztük őket.

A következő egy év kalandmoduljai ugyanis egy már előre eltervezett íven fognak végighaladni. A kalandokon átívelő történet eseményeit azonban nem feltétlenül a modulírók, hanem ti játékosok formálhatjátok majd. A nyertes csapatok játékát alapul véve fog formálódni a későbbi kalandok kidolgozása és annyit elárulhatok, hogy a végjátékban mód lesz rá, hogy egy ynevi térség történelmébe alapvetően beleszóljanak a karakterek cselekedeteikkel.

A nyári táborig az összesítésben legjobb helyet elért csapatok részvételére különösen igényt tartunk majd az év végén várható új M.A.G.U.S. törvénykönyv tesztelésében is.

A kampány nyertes csapata pedig az őszi találkozón átvehet majd egy, a karaktereikről mintázott exkluzív Kiválasztottak kártyasorozatot, melyeket az azon a találkozón debütáló fantasy kiadvány hasábjain is megörökítünk majd. Talán ennyi ösztönzés és magyarázat elég is, hogy miért érdemes 2011-ben kivált követni a Krónikák alakulását. A következő találkozóig (február 26) mindenkinek kalandokban és eredményekben gazdag időt kívánunk!

részletek: https://kronikak.hu/?p=335

A honlapon persze emellett is folyamatosan jelennek meg újabb anyagok, az elmúlt időben a kreatív művészeteké volt a főszerep nagy örömünkre:

Zewir yd Agron harmadik fejezetét osztotta meg velünk Sziget című regényének (https://kronikak.hu/?p=342)
– ismét Iker fejvadászklán működése mutatkozik meg John Castle Lelkek című novellájában (https://kronikak.hu/?p=357)
– a találkozó és verseny befizetési tudnivalói külön olvashatóak a könnyebb kezelhetőség végett (https://kronikak.hu/?p=107)
– a karakteralkotás újabb előnyökkel és hátrányokkal gyarapodott, a beígért újítás mellett (https://kronikak.hu/?p=375)
– a külső világból egyre több támogatónk jelzi, hogy számíthatunk rájuk (https://kronikak.hu/?p=384)
– nem mindennapi szépség az idei első plakátunk a találkozóhoz (https://kronikak.hu/?p=391)

üdvözlettel:
Gulandro

http://www.kronikak.hu

(Ez a hírlevél a találkozókon részt vett és ott feliratkozott játékosoknak és mesélőknek lett elküldve. Amennyiben nem kívánsz többet kapni azt egy visszaküldött üres levéllel tudod jelezni nekünk. Kérek mindenkit, hogy ha észreveszi, hogy valaki másnak a címe helytelenül szerepel vagy megváltozott az jelezze nekünk, megkönnyíti a dolgunkat vele.)

LIV(54). Krónikák Hírlevél – Kalandok új hittel

3 thoughts on “LIV(54). Krónikák Hírlevél – Kalandok új hittel

  • Nem tudtam, hova írjam 😛
    De ha ez a határidő, akkor nem kell még kapkodnom :P:D

    ” A regisztráció csak akkor érvényes, ha november 7-én éjfélig befizeted a tábor díját, és e-mailben elküdöd a befizetést igazoló szelvény vagy az átutalás számát! „

  • Viktor: hol találtál erre az abominációra? Pár helyről már kipurgáltuk, de úgy látszik nem eléggé. :S

Vélemény, hozzászólás?