Hosszú hónapokat kalandoztatok a ragadozókkal teli vadonban, majd hullaszagú katakombákban, élőholtak, és a napfény elől bujdosó torzszülöttek társaságában. Most, hogy visszatértetek a civilizációba, azonnal a város egyik legjobb fogadójába siettetek, mely ugyan nem túl nagy, de méltán híres a koszt s az italkínálatáról. A masszív, terméskőből épült vendéglátóegységet, a Tömlöc névre keresztelte gazdája, és ehhez méltón rendezte be. Így a kazamatákhoz szokott kalandozó, és fosztogató népség is otthon érezheti magát falai közt. Mondják, hogy éjfél után, a boszorkányok órájában, olykor látni a régmúlt pincérnők szellemeit, akik az arra érdemeseket hajlandóak kiszolgálni. De ez éppenséggel a jó minőségű szesz számlájára is írható. Mindenesetre a sült ropogós, a sör pedig habos és ízes. Épp kezditek élvezni a hely nyugalmát, amikor is a konyha felől üvöltés harsan.
– Az öreganyám szakállára! – kiált a fogadós. – Gyilkosság történt! A szakács… arrrghhh…
A mondat zavarba ejtő hörgésbe fúl, ahogy a többi vendég is, akik eddig jóízűen lakmároztak a gőzölgő ételből. Fülsértő, és gyomorforgató hangok közepette okádják ki azon szerveiket az asztalra, amivel eddig az emésztést végezték. Ha ettől nem megy el az étvágyatok, akkor attól biztosan, ahogy eztán a vérben forgó szemeiket rátok emelik. Mindannyian láttatok már veszett vadat, de az jámbor öleb volt ezekhez képest.

odalent

A tábor szombati napján kerülne sor, eme epikus méretű túlélőfutamra, melynek megvalósításához az Odalentet hívjuk segítségül. A megmérettetés 2-5 játékos számára elérhető. A küldetés saját készítésű, néhol speciálisan alkalmazott szabályokkal, így mind kezdő, mind tapasztalt Odalentezők számára érdekes lehet.
Aki egyáltalán nem ismeri, annak emitt egy kis ismertető a játékról: http://lfg.hu/41853/ismerteto/odalent-tarsasjatek-video-ismerteto
Az alap karaktereken, és néhány általam készített extrán kívül, saját karakterekkel való játékra is van lehetőség, ám erre csak előzetes egyeztetést követően (a helyszínen kitaláltakkal, már nem tudok mit kezdeni). Amennyiben saját karaktert szeretnél, jelezd ezt nekem itt, avagy mailben (szabotamas86@gmail.com), és egyeztetés után, a kártyageneráló program segítségével létrehozzuk a karit (figura azonban csak akkor lesz hozzá, ha te hozod, önteni ugyanis nem tudok). Saját karakterben gondolkodóknak egyrészt jelzem, hogy a rendszernek van egy kiváló balanszot biztosító karakterisztikája, a táp egyensúlyban tartására. Ez pedig a karakter szintje. Szóval lehet ultrakasztos mágus/lótolvaj/félisten/szobafestő-mázoló karaktert is hozni, ám mindennek megvan az ára. Avagy nagy karakter, nagyot esik… vagy mifene ;). Másrészt, saját karakter igényének bejelentését, az indulás előtt minimum egy héttel kérném, és akkor ki lesz nyomtatva a táborra. Egyébként pedig, a kaland alap karakterekkel játszva is megfelelő mennyiségű kihívást, és csemegét, kacagást, és szentségelést biztosít majd, ezt garantálom. Várok mindenkit szeretettel, kortól, nemtől, és a ser szeretetétől függetlenül… bár a legutolsón még gondolkodom.

Phinix

Odalenthez pics

Phinix: Odalent – Fertő futam (társasjáték – szombat)

5 thoughts on “Phinix: Odalent – Fertő futam (társasjáték – szombat)

  • Interesting. Ha kell esetleg buťor a heroquestből szólj és elviszem majd a társast.

  • Már rajta vagyok az ügyön, csak ezért ne hozd le 😉

  • Az érdeklődés nem hágott a tetőfokára ahogy látom… vagy csak mindenki visszafogja magát.

  • Sziasztok!

    Szeretném kipróbálni a játékot.
    Mennyi ideig tart?
    Annyi amennyit a leírásban van 2_4 óra?

  • Áhh! 4-8 az inkább, én azt mondom 😉 De vicc nélkül. Szóval ha van más programod aznapra, akkor teljesen felejtős. De mostanra alternatív, rövidebben játszható figurás programot is tervezek, ha már ez nem lett befutó.

Vélemény, hozzászólás?