Helyszín: Antera

Idő: P. sz. 3699.

A X. Vándorkrónikák Tábor első, szerdai napján (és éjjelén) várnék 4-5 játékost erre a kalandra.

A karaktereket a Tetemre hívás típusú karakteralkotás 3.0-ás verziója szerint kérném elkészíteni:

https://kronikak.hu/wp-content/uploads/2013/10/Tetemre-h%C3%ADv%C3%A1s-t%C3%ADpus%C3%BA-karakteralkot%C3%A1s-v3.0.pdf

Régebbi kalandokban játszott karakterek is jöhetnek. Annak érdekében viszont, hogy a kalandot időben el tudjuk kezdeni, és be is tudjuk fejezni, azt szeretném kérni a leendő játékosoktól, hogy semleges vagy „jó” karaktereket hozzanak, olyan kalandozókat, akik felbérelhetők pénzért különféle feladatokra.

A kaland Anterában kezdődik, ahol az egymást már ismerő kalandozók éppen tartózkodnak legutóbbi sikeres küldetésük után.

Hangulatkeltő gyanánt:

„Antera… ország a Quiron-tenger partján… kellemes éghajlat, vendégszerető és nem túl kíváncsiskodó emberek… már-már második otthon a kalandozók számára, ahol megfelelő nyugalmat találnak egy-egy portya után, kipihenhetik fáradalmaikat, szórakozhatnak az ünnepségeken, kényeztethetik érzékeiket minden földi és tengeri jóval, szórhatják a csengő aranyakat… A legutóbbi kaland megkoronázásaként még az ifjú király tartotta lakomán is részt vesznek… ám a közelmúlt véres polgárháborújának emlékei sok emberben visszhangoznak még, és ők nem lelnek nyugalmat egyhamar…”

/Odessa/

Antera térképen:

1

Kapcsolat: novak.robert00@gmail.com

Tisztelettel: Lord Nova

 

Nova: Antera rózsái (M.A.G.U.S. kaland)

9 thoughts on “Nova: Antera rózsái (M.A.G.U.S. kaland)

  • Én, jelen, akarom! 🙂 Atlar, a kivert kevert kyr kalandozó kedéllyel kezeskedik királynak kedvére kevéllyel kifenten. 😉

  • Cungenmaru 3.0-ás?

    Illetve Cungenmarunak belefér, hogy már legalább egy kalandot teljesített egy kalandozócsapat tagjaként itt Anterában, s továbbra is velük marad legalább a következő erejéig? Ha igen, akkor okés, de erre a feltételre most szükség lenne, ugyanis most ellentétben az utóbbi kalandjaimmal nem frissen összetoborzott kalandozóknak mesélnék, hanem olyan karaktereknek, akik már egy csapatot alkotnak. Ez a kaland indítása szempontjából is fontos, valamint ezúttal az összemesélésre szánt időt is a kalandra lehetne szánni ez által.

    Nova

  • Bár ezzel kicsit magam ellen dolgozok (Cungenmaru valahogy mindig megnehezíti a kihívás értékű harc mesélését a tengeri óriásokat és kékgyíkokat egyaránt pusztító, szemükön keresztül agyukba hatoló, „végtelen” sebzésű kunai-aival), de rendben, ha szeretnéd, hozhatod. Azt viszont mindenképpen szeretném kérni, hogy valami motivációja legyen a csapattal való együtt kalandozásra (ezt legkésőbb ott helyben a játék előtt megbeszéljük), mert most tényleg nem szeretnék órákat áldozni a be/összemesélésre, és szeretném, ha a kalandot legkésőbb csütörtök délelőtt be tudnánk fejezni.

  • Hm, azt hiszem egy kissé sok lett az előző hozzászólásomban a „szeretném” szó…

    Amúgy Cungenmaru előtörténete megvan, nem szükséges elküldened.

  • Ő a legszófogadóbb karakterem és legutóbb is csak azért vált el a csapattól mert eltemették …

  • Az igaz.

    2 hely maradt még. Ha valakinek esetleg segít a karakteralkotásban/választásban: az eddigi 3 karakter alapján a csapat harci potenciálja magas főleg, valamint vannak %-os emberek, mágiahasználó és „igazi szociális” karakter egyelőre nincsen.

Vélemény, hozzászólás?