300A mai nap felkerült az oldalra Jan van den Boomen híres műve, a Morgena könnyei óta jól ismert Lélekgyűjtő alkaszt, azaz a Spiretor. A különleges és eddig nem játszható karaktert Magyar Gergely öntötte játszható alkaszt formába. A karakter igen erős (is lehet) és a vele való játékot elsősorban életutakra ajánlja az írója. Régi adósság ez a Toronról szóló alapművek szerelmeseinek és örülünk, hogy végre ilyen formában elkészülhetett. A kidolgozás formája követi a Toron című világleíró kiadványküllemét is. Letöltés: spiretor

Új kaszt: Spiretor, a lélekgyűjtő

2 thoughts on “Új kaszt: Spiretor, a lélekgyűjtő

  • Igényesen kidolgozott érdekes és izgalmas kaszt, gratula érte az elkövetőnek! Csak kár, hogy nekem így nézne ki a játék vele:

    Kezdetnek megtenné a hét Jelhordozó befogása, utána esetleg sort kerítünk Shackallorra is.

    Aztán mehetünk egy kicsit játszani. 😀

  • Érdekes kaszt, s valóban különleges játékélményt biztosítana. Magam részéről már tekingettem hasonló irányba, de én elakadtam azon, hogy a fekete mágikus behatások milyen eredményt fognak okozni. Hiszen ezen kasztnak a lételeme a feketemágia és így nem csak a szellemi leépülés esélyes, hanem a testi is. Na már most ezek után egy életút játékos karakter, ha használja a mágiáját és rohamosan romlik az állapota, akkor az elég gáz.
    Hasonló mint a régi rpg-s csatamágus. Rohadt táp a saját részén. Igazán hangulatos, ha olyan jelenet adódik, de különben teljesen magányosan üldögél a kerekesszékében és 20 évesen öregedésben (!) meghal… 😀

    A fent említett probléma szerintem ott kiküszöbölve, hogy az említett személyeknek bizonyára nem kicsi az ellenállásuk. (Vajon a lélek a pszi pajzsokkal együttes ellenállással rendelkezik, vagy anélkül? Vannak még megválaszolatlan talányok… :/)

Vélemény, hozzászólás?