l21969332Játszottad már az első hivatalos M* kalandot? Igen? A Dreonnar küldetése nem az első hivatalos kaland volt Ynev világán. A legendás Gurúna hasábjain látott napvilágot az a történet, amelyen még a híres Fekete Dalnok is részt vett (a Karneválban is szerepel visszaemlékezése a gorviki kirándulásáról, amely során nemesi rangra tett szert). Nyulászi Zsolt tollából származik ez a kalandmodul ami több érdekes szilánkot tár fel az eredeti Gorvik hangulatából.

Felhívnám a figyelmet az érdekes és először és utoljára itt használt betűkódos megjelölésre a modul kapcsán, hogy milyen jellegű. Ez a kiegészítés is a GURU hasábjain jelent meg és technikailag az első Rúna megjelenés, ami filológiailag érdekes adalék lehet a M* rajongói számára. Nem egy egyszerű, lineáris és hagyományos történet, így magam részéről tapasztalt mesélőknek ajánlanám, hogyha szeretnék átadni a csapatuknak. Letöltés: GuruRúna1.93.1

M.A.G.U.S. Eredet #3: az első kaland

2 thoughts on “M.A.G.U.S. Eredet #3: az első kaland

  • Egy személyes megjegyzés ami nem tartozik szorosan a cikkhez: régen dédelgetett tervünk volt egy házi Gorvik kiegészítő létrehozása, ami több régi illetve nehezen hozzáférhető anyag felhasználásával mutatta volna be ezt a vidéket olyan teljességében, amilyenben megérdemelte volna ez az ország még a történelmi változások előtt.

    Ennek a projektnek a része volt egy kalandmodul is, amely már az Új-Godon korszakában járó társadalmat és népet mutatná be minden színével és fonákjával egyetemben. Bár a tervből sajnos az egyik kulcsrésztvevő egészségi állapota miatt nem lett végül kész anyag, de a jövő évi kampány részeként szeretnénk majd szerepeltetni a fentebb említett kalandot is, illetve a hozzá kapcsolódó anyagok addigra az Eredet cikksorozat folyamán szépen lassan úgyis napvilágra kerülnek majd.

  • én lemeséltem, nagyon emlékezetes kaland lett belőle. 🙂

Vélemény, hozzászólás?