terdel

Újabb hosszabb és nagyobb lélegzetű projekt végére értünk, amely során Toron legendás orgyilkosainak, az Ikreknek titkaiba engedünk bepillantást sohasem látott és tapasztalt részletességgel. A kaszt az első regények óta része a világnak, és évről évre sokan és sokat tettek hozzá mítoszához. Eljött az idő és a lehetőség, hogy egy mindent átfogó kiegészítő témájaként méltóképpen foglalkozhassunk velük kalandmesterként és játékosként egyaránt. Az eddig megjelent (vagy jól elrejtett) anyagok mellett több újabb cikket és gondolatot is beleépítettünk a cikkbe áthidalva az inkoherens forrásokat és tisztelegve azok előtt, akik évről évre fáradhatatlanul építik a közös világunkat valahol túl a képzeleten.

LETÖLTÉS: IKREK SZEKTÁJA KIEGÉSZÍTŐ

***

Részlet az Előszóból: „Ezúton szeretném megköszönni a közreműködését Fekecs Máténak, Szécsényi Dánielnek, Baranya Krisztinának és Magyar Gergelynek ismételten, akik lehetővé tették különböző módokon a jelen kiegészítő cikk megszületését technikai oldalról (gépelés, háttéranyagok, gyűjtőmunka, scannelés, illusztráció, videó vágás stb.). Köszönöm továbbá mindazoknak, akik az eltelt évtizedek folyamán hozzátettek az Ikrek szektájának örökségéhez tettekkel és szavakkal, igyekeztem őket felsorolni a Forrásoknál a mű végén. S köszönöm a mindenkori játékosoknak is, akikkel valaha együtt kalandoztam és akikkel talán sohasem fogok, hogy ösztönöztek a munkára. Gondolatban talán minden Iker fejvadász mellett ott leszek eztán kicsit.”

***

(A kiegészítő cikk olyan videobetéteket tartalmaz amelyekre elvileg elegendő rákattintani, de itt külön is megosztjuk őket néhány, a műben szereplő illusztrációval és képpel.)

FB_IMG_1462201291964

(Ebben hallható Buttinger Gergely – Toron című zeneszáma is a Geofrámia albumról)

lara-croft-tomb-raider-97061bcb42a79d9bc1f31436ba2be7ce-large-1195022

(… és még két video fentieken kívül ami a harmadik befejezéseit tartalmazza)

Az Ikrek szektája és fejvadászklánjai (szerepjáték kiegészítő)

One thought on “Az Ikrek szektája és fejvadászklánjai (szerepjáték kiegészítő)

Vélemény, hozzászólás?