A nyári tábor hatodik napján tervezem, hogy bemutató jelleggel mesélnék a Shadowrun 5. kiadásából. Ehhez a hivatalosan megjelent kezdő doboz tartalmát szólítom majd segítségül. Ennek megfelelően az abban kidolgozott példakerakterek közül lehet majd előre választani magatoknak (lásd később). A kalandmodul pedig a klasszikus „Food fight” bevezető történet lesz, ami már szinte minden kiadáshoz kötelező jellegű.

Mivel a történet önmagában rövid és remélhetőleg nem kell majd sok időt szánni a krakteralkotásra (hiszen készek) és hogyha a játékosoknak tetszik a rendszer is (illetve a világot jól sikerül bemutatnom) akkor továbbhaladva az „Alphaware” kiegészítőben következő hosszabb kalandokra is átnyargalhatunk még aznap, ameddig csak jókedvűen (és élve) eljutunk. Igyekszem a világot pont olyan veszedelmesen mesélni, mint amilyen.

Azonban a kidolgozott karakterek mellett, hogyha valaki ismeri a rendszert vagy van egy régi kedves karaktere amit addig átkonvertál az ötödik kiadásra, azt sem kívánom kihagyni a mókából. Várom szeretettel a saját, otthoni karakterével egyetemben. Csak azt vegye figyelembe, hogy a példakarakterek már egy összeszokott árnyvadász csapat, akik ismerik egymást régóta (hogyha nem is mindig rajonganak egymásért). Öt játékost várok tehát majd a következő szerepek betöltésére:

Karakterek: Coydog // Gentry alias Meran // Hardpoint alias MagicHorse // Ms. Myth // Sledge

Shadowrun (5. kiadás) – Kajacsata

8 thoughts on “Shadowrun (5. kiadás) – Kajacsata

Vélemény, hozzászólás?