Alkarjával takarja arcát a pengeként belevágó törmelék és porfelhő elöl. Halja, hogy páncélján kopognak kődarabok. Nagyon lassan tesz egy lépést oldalra, csak hogy ki tudjon támasztani, majd amilyen gyorsan jött megszűnik a légnyomás, majdnem orra bukik. Zavarja a szemét és orrát betömő kosz, próbálja érzékszerveit kiélesíteni, inkább kevesebb mint több sikerrel. Lassan felderengenek a vörösen kelő nap sugarai előtt a város körvonalai. Száraz cserepes ajkán halovány, erőtlen mosoly jelenik meg hiszen tudja, a vörös sugarak csak egyet jelenthetnek, felvirradt újra a

Hősök Napja

Mint sokan tudhatjátok, a kronikak.hu és Hősök Napja csapata együttműködik az idei évtől minden rendezvényen, ez látható a közös karakteralkotásban, a szervezőségben, illetve minden más együttműködés szorosabbra húzásában is.

Nagy alkalom lesz nekünk az idei őszi találkozónk hiszen immár a 10. Hősök Napját ünnepelhetjük együtt. Ezúton szeretnék is mindenkit meghívni a rendezvényre. Mint bizonyára sokan tudjátok, egy kampány végén járunk, méghozzá a legvégén hiszen ősszel a jubileumi 10. rendezvénnyel zárjuk is az északföldi kampányunkat. Végleg eldől Nandahala sorsa!

Helyszín: Galagonya tábor, Alsónána

Időpont: November (9-)10-11-12

Részvételi díj: 13000 HUF / nulladik nappal 17000 HUF

Jelentkezési és befizetési határidő október 22., a helyszín kérésére ekkor véglegesítenünk kell a résztvevők számát így az ezt követő jelentkezéseket sajnos nem áll módunkban elfogadni. Tavalyi nulladik nap sikerére való tekintettel idén is lesz lehetőség már csütörtökön azaz 9.-én érkezni.

Számlaszám:11773463-00215211

Név: Vodli Jenő

Közleménybe nevet, nicknevet kérek mindenkit, hogy írjon.

Szokásainknak megfelelően a fő kaland mellett más kalandokra is lesz mód. Csütörtök és Pénteki napokra lehet jelentkezni játékokkal. A fő kalandot pedig szombati napra időzítjük azok számára akik nem tudnak hétköznapra elszakadni.

Karakteralkotás

Facebook esemény!

Bármilyen kérdés merül fel az alábbi elérhetőségeken el lehet érni:

Vodli Jenő (Shalafi del Necro)

vodli.jeno@gmail.com

– https://www.facebook.com/jeno.vodli

– 0036703813848

X. Hősök Napja /tábor/

Vélemény, hozzászólás?