Nova: The Caterpillar

A tábor 2. napján várnék 3-4 játékost egy Star Wars kalandra, a magyarul is megjelent D6-os szabályrendszer szerint.

A kalandról:

1 évvel a yavini csata előtt fog játszódni, tehát a Zsivány Egyes és az Egy új remény eseményei előtt, de tizenegynéhány évvel a klónok háborúja után, birodalmi érában.

A karakterekről:

A játékos karakterek mindannyian a Lázadók Szövetségének tagjai. Olyasféle egykori szabadúszó kalandozók, akik különféle okokból adódóan beálltak a lázadókhoz, s most már amolyan feláldozható ügynökként, a lázadók katonai hierarchiájába be nem tagozódó elit problémamegoldóként élik életüket. Amikor épp nem bevetésen vannak, akkor általában egy a birodalmiak által kevésbé őrzött, már-már elhagyatott peremvidéki hiperűr-utakon járó, és lakatlan csillagrendszerekben állomásozó lázadó hajó – egy regionális mobil parancsnoki központként is funkcionáló Nebulon-B fregatt az otthonuk. Innen indulnak bevetésre a szövetség által számukra biztosított civil hajókon, általában fuvaros álcában.

A karakteralkotás az egyik Star Wars Legends találkozó (https://kronikak.hu/2017/03/08/titkos-osvenyeken-iv-star-wars-legends-rpg-talalkozo/) karakteralkotása (https://docs.google.com/document/d/1G9W0vsnSYMjn_2F6pmTRScCOI5L2FHsDsRKoZi8DNsA/edit#heading=h.8l3b2k373x4) szerint fog menni, apróbb módosításokkal, amiket majd e-mailben egyeztetek a jelentkezőkkel.

Akik játszották a tavaly nyári The Thunder Five kalandot, ők hozhatják az abban részt vevő karaktereiket, ha szeretnék. Azóta a kaland óta kb fél év telt el a karakterek számára.

Jelentkezni, érdeklődni a novak[pont]robert00[kukac]gmail[pont]com e-mail címen tudtok.

Nova: Caterpiller

2 thoughts on “Nova: Caterpiller

  • Hát, mi hárman már volnánk rá. 😉
    Khuriboow, Vii és Wizier szolgálatra kész! Éljen a Lázadás! 😉

Vélemény, hozzászólás?