9 thoughts on “Regisztráció a XX. Kalandorkrónikákra

 • Sziasztok!
  Ahogy látom elég rossz a mesélő-kalandozócsapat arány (9:15) Az lenne a kérdésem, hogy érdemes még jelentkezni a kis kompániánkkal? Vagy vannak rejtett KM-tartalékaitok 🙂 ?

 • Ahoy,

  természetesen lehet. A Kalandmesterek néven megjelölt csapat nem tájékoztató jellegű a mesélő állományunkról. 🙂 25-30 csapatig reményeim szerint most is jók leszünk, mint a legutóbbi ingyenes rendezvényünkön.

 • Bocs, hogy még zaklatlak (bár 18 éve csapatjuk a kiccsapattal, de nem voltunk versenyen)- Szóval a karaktergeneráló programban AF-ról MF-re a Kp költség a kettő különbözete, míg a ET-ben a MF mellett feltüntetett teljes összeget rá kell költeni a szintemelésre… Oldjátok fel ezt a dilemmát, kérlek!
  Köszi!

 • Ahoy,

  nemaha: bárcsak minden dilemma ilyen egyszerű volna … Az említett kérdésben az irányadó a Rúna magazinban megjelent kiigazítás és helyesbítés, miszerint a törvénykönyvekben szereplő KP értékek a MF alatti oszlopban már tartalmazzák az Af árát, ezért fejlesztés esetén csak a különbözetet kell elkölteni rája. Ilyen és ehhez hasonló kérdések esetén is javaslom a konzultálást a karakteralkotás dokumentumával (külön link) ahol az esetleges szabályrendszeri félreértésekre is igyekszünk válaszokat adni.

 • Köszi a gyors választ! A továbbiakban esetlegesen felmerülő kérdésekeinket megpróbálom majd az azokhoz illő topikokban feltenni, eskü 😉

 • Üdvözlet!

  Last Minute csapat jelentkezését csöppet elszúrtam. Van lehetőség a módosításra? 4 fő helyett 6 lenne a létszámunk, mert két csapattársnak végül mégis sikerült elszabadulnia a verseny napjára.

  Előre is köszönöm válaszotokat,
  Üdv: MasterV

 • Sziasztok! Nem kötözködés az írásom, csak érdeklődés.

  Nagy előny: Shien-su (karakter a használt kardkészletének harcértékeit összeadva küzd)
  – Itt mennyi a tám/kör? (slan kard :1/kör, tőr 2/kör)
  – képzettlenségből adódó HM-levonás és “rosszabbik kéz” HM büntetése érvényesül, és fel kell venni a “kétkezes harc” képzettséget (Mf 25; kardművész 6.tsz-en gazdálkodik 34-gyel) , vagy ki lehet azt hagyni?

  további: a kardművész induló felszerelése “Slan kard és kardművész vért” – a vért nincs benne a karakteralkotóban (abbit pikkely értékeivel bír)

  utolsó siralmam: ETK “ököl” HM: 10/4/1, karakteralkotóban 0/0/0
  ez direkt van így ?

 • Kétkezes harc és Shien-su: Második Törvénykönyv 68-69. oldal

  A karakteralkotó folyamatosan fejlődik és bővül, köszönjük a jelzést. Nyugodtan írd be a kardművész vért értékeit a karakterlapra, hiszen megkapja a karakter. Az ökölharc értékeire terméseztesen az ETK az irányadó a karakteralkotóban ez hiba, javítva lesz.

Vélemény, hozzászólás?