Kedves Játékos, ahány ízlés, annyi féle karakterlap létezik: mindenki igényeit egyszerre kielégíteni lehetetlen. A M.A.G.U.S. szerepjáték 25 éves születésnapjára készítettünk egy kétoldalas karakterlapot. Az alábbiakban útmutatást adunk, mi miként javasoljuk használni. Ha valamit máshova, másként szeretnél írni ám tedd, de tartsd szem előtt a legfontosabbat, miszerint minél hamarabb meg kell találnod a keresett értékeket, hogyha a Kalandmestered kérdezi vagy neked van szükséged rá bármilyen okból.

!!!A JUBILEUMI KARAKTERLAP ÉS KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ LETÖLTÉSE!!!

A karakterlapot Komattre és Gulandro állította össze, s több kalandmester-játékos véleményét is figyelembe vették, hogy tükrözzön valamit a két és fél évtizedes tapasztalatból amellett, hogy esztétikus legyen és mégis nyújtson mindenkinek valami új élményt is a használatával. Igyekeztünk, hogy a karakterlapon a karakteralkotás, de még inkább a játékban zajló események logikája mentén építsük fel azt a gondolati teret, amelyet használni fogsz.

A borító Balogh Gabriella térképének felhasználásával készült, a karakterlap és a kitöltési útmutató tartalmát pedig a következő illusztrátorok munkái keltették életre: Max Dunbar, Alex Pascenko, Yama Orce, Lobo Borges és Edouard Guiton. Jó tett nem felejtődhet!

Régiók lebontása külön (pdf) // Kitölthető pdf verzió (by Tair) Letöltés: Krónikák-jubileumi-karakterlap-11-12-Kitölthető-Jav-3

M.A.G.U.S. karakterlap és kitöltési útmutató a 25 éves jubileum tiszteletére

3 thoughts on “M.A.G.U.S. karakterlap és kitöltési útmutató a 25 éves jubileum tiszteletére

  • Elismerés és köszönet illeti a készítőket, hiánypótló az alkotás. Logikus és áttekinthető, emellett tetszetős is. Egy technikai jellegű észrevétel: mi a tulajdonságoknál az Észlelés helyett inkább az Érzékelést szoktunk használni (előbbi elnevezése ugyanis az MTK-ban kifejtett százalékos képzettséggel megegyezik), de persze ez részletkérdés. A lényeg, hogy nagyon jó lett, használni fogjuk, köszönjük szépen!

  • Tetszik, jó lett! Megnézem a lehetőségét, hogy hogyan lehet integrálni a karakteralkotóval.

  • A bejegyzés bővült a karakterlap kitölthető, pdf verziójával Tair jóvoltából. Köszönjük neki.

Vélemény, hozzászólás?