Alábbiakban következzen a XXI. Kalandorkrónikák Szerepjátétékos Találkozó és Verseny modulja, amelyet epikus munkával, rengeteg utánajárással és nagy gonddal írta meg Meran (Csík Márton) és Novan (Csík János). Közös kalandjuk egyben modulírói debütálásuk is volt a Krónikák sorozatában, ígéretük szerint pedig leghamarabb 10 esztendő múlva „vetemednek” hasonlóra (lássuk be, így születnek a modern jóslatok…).

Erion a Tengercsend Ünnepének bűvöletében forr, amely alkalmat kiemeli a Herceg személyes érintettsége is a tengeri népek dolgában és hálával gondolva rájuk igyekszik minél nagyobb piedesztálra emelni őket. Az ünnep előkészületeinek uszályában azonban olyan események is mozgásba lendülnek, amelyek mellett az ősi kyr álomistennő visszatérése szinte eltörpülni látszik. Mind a Herceg legbizalmasabb végrehajtója, mint az alvilág bajnokok után kutat, hogy az események kivételesen ne az isteneknek, hanem halandóknak tetső módon alakuljanak … ha már egyszer ünnep van.

Letöltés:                   hangulatkeltő novella                         (47)-[KH]-Ünnepre készülve

A kalandmodulban szereplő illusztrációk az „elveszett tárgyról” Halmi Zsolt művész keze munkáját dícsérik.

Meran és Novan: Ünnepre készülve (M.A.G.U.S. kalandmodul)

2 thoughts on “Meran és Novan: Ünnepre készülve (M.A.G.U.S. kalandmodul)

  • A 10 év tényleg leghamarabb, nem gondoltam hogy ennyi időt és energiát fel tud emészteni egy versenymodul írása. Annyiban jó volt, hogy kedvet kaptam több kalandot és helyszínt írni az otthoni kampányunkhoz, ami már nem ennyire kötött.

  • Örülök a pozitív fogadtatásnak, sok munka volt benne és sokak korábbi eredményeit felhasználtuk, ezt a bevezetőben annak rendje és módja szerint meg is köszöntük.
    De csatlakozom az előttem szólóhoz, legközelebb kétszer is átgondolom belefogok-e ilyesmibe. 🙂
    Talán kisebb hangvétellel és nem Erion, de majd az idő meghozza a választ.
    Egy napra talán sok volt, de igyekeztünk megfelelni a Városok Városának. Reményeink szerint sikerült kézzel foghatóbbá tenni sok nevesebb helyszínt. Aki otthon is játszaná annak két-három alkalomban bőven lesz ideje végig rágnia magát a benne foglaltakon.

Vélemény, hozzászólás?