„Ahogy nap úszik el életünk horizontja felett,
Ahogyan a fény tűnik el a messzeségben.
Hajósok, tengerek vándorai születnek és halnak meg
Otthonuktól távol, idegen vizeken,
Uram add, hogy vándor lehessek egyszer.”

Idén újabb helyszínen, újabb felállással és újabb kalandokkal vár minden táborozót, legyen bár veterán vagy érdeklődő vándor, a Krónikák.hu, avagy a Hősök Napja, a Regélő Főnix és a Hullámkirály közös szervezői csapata. Az év közben megszokott hangulatot lehet várni az első alkalommal megrendezésre kerülő Ősök Árnyékában elnevezésű Szerepjátékos Táborban, ahová az ország minden tájáról sereglenek ilyenkor vállalkozó kedvű kalandmesterek, hogy megosszák egymással és a jelentkezőkkel az év közben erre az alkalomra tartogatott történeteiket a szívüknek legkedvesebb rendszerekben és világokon.

Az idei táborunkat Fadd-Domborin tartjuk (Fadd, Dunasor, 7133; Koordináták: 46.434501, 18.874347) 2019. augusztus 6-7-13. között. A dátum megjelölés nem elírás: idén a megnövekedett érdeklődés és évről-évre visszatérő poénok miatt újra meghosszabbítjuk (egy kicsit) a tábor időtartamát egy „nulladik” (nyolcadik) nappal, azoknak, akik nem tudják elég korán kezdeni és hamarabb szeretnének asztalhoz ülni és kockát dobálni (amit mélységesen megértünk).

Az sem kell aggódjon, aki erre a napra, vagy a tábor teljes (amúgy 7) napján nem tud végig ott lenni. A táboraink szokása szerint a hétköznapokon mindig 4-5 féle egynapos játék közül választhatnak majd a jelentkezettek és regisztráltak, amely meséket folyamatosan jelentetjük meg a honlapon azzal párhuzamosan, ahogyan megkapjuk őket, tehát, hogyha bárki kedvet érez akkor nyugodtan küldjön nekünk egy rövid beharangozót a moduljáról és amikor nagyjából minden összegyűlt akkor kiosztjuk a rendelkezésre álló napok között (természetesen annak függvényében, hogy ki meddig és milyen napokon tud részt venni).

Hétvégén a kétnapos közös M.A.G.U.S. kalandmodul során van lehetőség, hogy mindenki átüljön a játékosi oldalra és a szervezőcsapatok legjobb kalandmestereinek vezénylete alatt élhessék át az ideig év nagy nyári történetét, amelyet első ízben a krónikások újabb generációja írt. Lucius, Ishidu, Unity és Rafin tapasztalt, veterán és tehetséges kalandmesterként már bizonyítottak, ezúttal modulíróként mutatkoznak be közösen.

A kétnapos közös M.A.G.U.S. kalandmodul során van lehetőség, hogy az év közben bevezetett Dicsőségpontok Rendszeréhez készült háromféle karakteralkotás bármelyikét választhassa közösen a majdani csapat karaktereinek megalkotásához (de egy kalandozócsapatban mindenki ugyanazt). A rendszerben megfogalmazott Átjárhatóság szabályai erre a kalandra vonatkoznak a táborban elsősorban, így tehát a korábbi rendezvényekről hozott karaktereket itt mindenképp lehet szerepeltetni.

A táborra való regisztráció és befizetés határideje: július 12.

(!!!) A honlapra kikerülő kalandokra való jelentkezés kezdete: július 22. (!!!)

A kétnapos M.A.G.U.S. kalandra előtörténetek és karakterek leadási határideje: július 26.

Tervezett mesék beharangozói küldhetőek a következő címekre:

Amund gulandro@gmail.com (nem túl szép)

Shalafi del Necrovodli.jeno@gmail.com (szép)

Ishiduregelo.fonix@gmail.com (szakáll nélkül és szódával elmegy …)

Rafin?????????@????????.pink (túl szép, hogy ilyesmivel foglalkozzon)

Unityhullamkiraly@gmail.com (pont ugyanolyan szép, mint mindenki más)

A tábor eseményei és frissítései követhetőek a FACEBOOKon keresztül is.

A részvétel anyagi vonzatával kapcsolatban három kényelmi, életviteli, komfort szintet különböztetünk meg: 1, Barakk (avagy közös vizesblokk, 4 személyes szállás, 12 szoba áll rendelkezésre így) 2, Faház (avagy saját vizesblokk, 4 személyes szállás, 3 szoba áll rendelkezésre így) 3, Sátor (avagy közös vizesblokk, saját sátor melyet a táborozó vándor hoz magával … otthonról … vagy kér kölcsön mástól … akit mi nem ismerünk … elvileg, ilyen hely elég sok van amúgy, lapos föld). A fenti fokozatokhoz az alábbiak közül kell majd gondolatban, jelentkezésnél és végül ténylegesen hozzárendelni módokat a közös idő eltöltéséhez:

FAHÁZ OPCIÓ BETELT!

Krónikás –( 7 nap 6 éjszaka, napi 3× étkezéssel) Barakk: 38000 // Faház: 41000 // Sátor: 32000

Hajótörött Krónikás(7 nap 6 éjszaka) Barakk: 20000 // Faház: 23000 // Sátor: 14000

Őskrónikás –( 8 nap 7 éjszaka, napi 3× étkezéssel) Barakk: 43500 // Faház: 47000 // Sátor: 36500

Hajótörött Őskrónikás(8 nap 7 éjszaka) Barakk: 22500 // Faház: 26000 // Sátor: 15500

Vándor – (1 nap 1 éjszaka, napi 3× étkezéssel) Barakk: 8500 // Faház: 9000 // Sátor: 7500

Felfedező –( 1 nap, 1 éjszaka) Barakk:5500 // Faház: 6000 // Sátor: 4500

Kóborló – (2 nap, 2 éjszaka, napi 3× étkezéssel) Barakk: 14000 // Faház: 15000 // Sátor: 12000

Kalandor – (2 nap, 2 éjszaka) Barakk: 8000 // Faház: 9000 // Sátor: 6000

Shenar – (Nem eszik nem alszik, lejön egy napra játszani) 3000

Porg – (Nem eszik, nem alszik, jelenlétével emeli a nap fényét) Meleg kézfogás

(!fontos, hogy csak ezek közül lehet választani a táborra jelentkezés során, más variációk és összetétel nincsen!)

A jelentkezési határidő július 12, ameddig a teljes részvételi díj utalását is várnánk majd a következő számlára: Számlaszám(OTP): 11773463-00215211 // Név: Vodli Jenő Közleménybe kérek mindenkit, hogy a nevet (nicket) illetve neveket írjátok bele. A táborhoz kapcsolódó regisztrációs hamarosan elkészül, előjelentkezni azonban már most is lehetséges levélben (vodli.jeno@gmail.com), telefonon (06703813848). SZÉP KÁRTYÁVAL (vagy más hasonló utalvánnyal) nincs lehetőség fizetni a tábor díját. Utalásnál kérjük a választott verziók megjelölését a közlemény rovatban az egyszerűbb logisztika végett.

Fontos! A július 12. napját követő jelentkezéseket nem tudjuk elfogadni ugyanis a helyszín kérésére számunkra is ez az utolsó határidő a pontos létszám lejelentéséhez, megértéseteket köszönjük!

Üdvözlettel:

az Ősök Árnyékában Szerepjátékos Tábor Szervezői,

a Krónikák. hu szerkesztői, a Hősök Napja, a Regélő Főnix és a Hullámkirály Szervezői,

az Elveszett Mesék Társasága

ŐSÖK ÁRNYÉKÁBAN SZEREPJÁTÉKOS TÁBOR

5 thoughts on “ŐSÖK ÁRNYÉKÁBAN SZEREPJÁTÉKOS TÁBOR

  • „Krónikás –( 7 nap 6 éjszaka, napi 3× étkezéssel) Barakk: 38000 // Faház: 41000 // Sátor: 3200”

    Lemaradhatott egy 0, mert 3200-ért nincs olyan ember, aki nem a sátorozást fogja választani.

  • Kalandor-Felfedező opció létezhet? Mert én 3 napra tudnék menni… ^.^

  • Természetesen a fenti opciók variálhatóak ha úgy jó

  • Szuper, köszönöm szépen. 🙂 Jöttömre kelet, akarom mondani észak felől számítsatok (nagy valószínűséggel)… 😀 Részleteket, akkor veled megbeszélem PM-ben.

  • Tájékoztatok minden kedves táborozót, hogy a Faház opció betelt a regisztrációk alapján. Ezt kérlek titeket vegyétek figyelembe.

Vélemény, hozzászólás?