Közeledik hát a tábor napja és szeretnénk nektek néhány információval szolgálni az esemény gerincéről, azaz a központi M.A.G.U.S. kalandról. A karakterek és a csapatok közös előtörténetének leadási határideje: 2019. július 26.

Kérjük, hogy a karaktereket és az előtörténeteket az alábbi e-mail címe küldjétek el:

andor.nagy63@gmail.com

Rövidesen megnyílik ugyan a lehetőség a szabad mesékre való jelentkezésre is ám ezt megelőzően közzé szeretnénk tenni egy kis emlékeztetőt, a csapatkereső lehetőségét és végül a legfontosabbat, a hangulatkeltő novellát, amiben fontos információkat találhattok az idei kalanddal kapcsolatban.

Mindenekelőtt emlékeztetésül írjuk mindenkinek, hogy a karakteralkotás az idei évi Dicsőségpontok Rendszeréhez alkotott három új karakteralkotásunk közül akármelyik lehet, azzal a fontos irányelvvel, hogy az egész csapatnak ugyanazon szabályok szerint kell elkészítenie a karaktereket. Ahogy azt már hangsúlyoztuk az Átjárhatóság elve szerint az idei évben a rendezvényeinken játszott karakterek ide is hozhatók.

Csapatkereső!

Akinek esetleg nincs még csapata vagy üres helyek vannak csapatában azokat kérjük, hogy ez alá a bejegyzés alá nyugodtan írják be komment formájában!

Végül következzen a hangulatkeltő Rafin tollából:

A nap utolsó sugara, a kereskedők szeretője

Meséltem már azt, amikor először mentem Ash’aara városába egyes-egyedül, keresztül a homokon? Akkor úgy kellett becsempésznem az ékszereket, hogy fele rajtam, fele a gyomromban volt. Higgyétek el, hogy egy karkötő, a csuklón a legkényelmesebb!

A sivatagi tábortűz mellett két férfi és egy ifjú ült, mellettük egy rozoga szekér és a tevéik pihentek fáradtan. A nap már lement, de még nem volt sötét, csak a levegő kezdett hűlni. A mesélő férfit Rasconak hívták, ő volt a kis karaván vezetője, öregedő dzsad ékszerkereskedő. Az ifjú a fogadott fia volt, aki mindig kíváncsian figyelte nevelőapja történeteit a koraesti órákban. A másik férfi az útra fogadott testőr-kalandor volt, egy erős alkatú fegyverforgató.

– Mostanra abból a néhány karperecből lett ez a szekérnyi holmi. – folytatta a történetét Rasco.

– Persze, a legfontosabb a szekérnyi holmi, – vágott közbe a fegyveres testőr, aki feltűnően az ereje, semmint az esze miatt volt itt – de miért hoztuk magunkkal a nőt, ha Te is csak néhány hete ismered, főnök!? Semmi haszna, gyenge és harcolni sem tud. Most is csak alszik a szekérben, ráadásul eltévedtünk, így ő is csak eggyel több éhes száj a csapatban.

Rasco megőrizve az üzleti világban is messze földön híres hidegvérét, válaszolt a harcos hirtelen jött felvetéseire.

–Testőrnek azért választottalak, mert érdekesnek tűntél, és egy kalandorban mindig az az érdekes, ha van jövője. Abból tudja a megbízó, hogy jobb eséllyel marad életben. Ám ágyast nem így választ az ember, mert a nőben általában az az érdekes, ha van múltja. Nem kérem, hogy megértsd, miért jött velünk, de nem is azért kapod a jussodat. Neked első az áru, a lányt csak akkor hagyjuk hátra, ha már nincs mit ennünk, de az még egy hétig nem jelent gondot, addig pedig bőven megtaláljuk a várost, és legalább én sem vagyok magányos.

Közben a homokdűnék olyanok voltak, mint a tenger hullámai, csak sokkal lassabban mozogtak. A fegyveres törte a fejét pár percig az elhangzottakon, de végül inkább témát váltott.

– Felváltva őrködünk éjjel a fiúval, én kezdek. Őrizni fogom a tüzet és felébresztek mindenkit, ha a szekeret elnyeli a homok. mondta élces hangon.

Nem viccelődnél ezzel, ha láttad volna, ahogy a homok elnyel városokat itt évekkel ezelőtt mondta Rasco elkomolyodott hangon – Mond csak fiam, igazán érdekel Ash’aara? – kérdezte az ifjút, hogy elhessegesse a céltalan vitatkozást.

– Igen, nagyon! Bárcsak már ott lennénk! Tényleg annyi ott a víz, hogy olcsóbb, mint az étel? – kérdezte az ifjú, a fiatalságára jellemző lelkesedéssel.

A fiú lelkesedését csak az lombozta volna le, ha tudta volna, hogy micsoda tragédia megkapni a sivatagban bármit, amire nagyon vágyunk. Nevelője ezt tudva, atyáskodva így felelt:

– Hát, ha nem is olcsóbb, de biztosan vannak olyanok, akik bor helyett is azt fogyasztják, bizony! – mondta Rasco – Állítólag a város a nevét is arról az illatról kapta, amit az erősen zuhogó zivatar hagy maga után a homokban.

– Tegnap még azt mondtad, hogy a város a nevét egy bankár feleségéről kapta. – mondta a fiú.

– Tegnapelőtt meg azt, hogy egy ritka és halálos méreg neve. – mondta a harcos.

A csillagok közben lassan felnyitották fáradt szemeiket és ébredező tekintetük sötétséggel terítette be az egyhangú sivatagi tájat. Rasco e kései órán az ellentmondásosság kósza vádjaival mit sem törődve felelt.

Ha minden jól megy holnapra odaérünk, én most lefekszem. Ti pedig legyetek résen az őrségben. Tudjátok, a sivatag olyan, mint a legtöbb huri… még a legtapasztaltabbakat is meg tudja lepni…

Azt, hogy másnap elérték-e Ash’aara kapuit, a következő esti tábortűznél tudták meg.

ŐSÖK ÁRNYÉKÁBAN SZEREPJÁTÉKOS TÁBOR CSAPATKERESŐ, FŐKALAND HANGULATKELTŐ

14 thoughts on “ŐSÖK ÁRNYÉKÁBAN SZEREPJÁTÉKOS TÁBOR CSAPATKERESŐ, FŐKALAND HANGULATKELTŐ

  • Sziasztok!
    Lenne valahol szabad hely, ahová be tudnék csatlakozni?

  • Annyira szuper-zseniálisnak tartom egy sivatagi kalandba vízvarázslót vinni…hogy nem bírom kihagyni a lehetőséget.

    Vízvarázsló keresi azon kalandozókat akikhez csatlakozhatna, vagy akik csatlakoznának hozzá a homok útján. Élet jellemű kalandozók előny 🙂

  • Üdv mindenkinek!

    Az idei táborra kicsit megtépázódott Slayers csapata keresne kalandozótársakat. Jelenleg úgy áll a dolog, hogy a teljes tábori kalandon ketten lennénk (Khuriboow és én), illetve lenne egy tagunk (Messor), aki a tábori kaland első napján még jelen lenne, de a második napon már nem tudna részt venni. Ebből adódóan 2 kalandozótársat is keresünk.

    Egyelőre nincsenek kész karaktereink, úgy gondoltuk a karaktereket és azt, hogy csapatszinten melyik karakteralkotást használjuk, azt megbeszéljük-megszavazzuk az új becsatlakozókkal. Általánosságban elmondható, hogy szeretjük viszonylag komolyan venni a játékot, és igyekszünk végigvinni a kalandot. Ha valaki most szeretné hozni élete első kráni amund barbárját, aki lemészárolja az első útba eső falut, akkor ő nem minket keres. Ha valaki inkább piálni és beszélgetni jön a táborba, és a tábori kaland alatt is inkább ezzel foglalkozna, akkor ő sem minket keres.

    Aki úgy érzi, hogy a fentebb írtak fényében szívesen becsatlakozna hozzánk, attól azt szeretném kérni, hogy írjon egy e-mailt a novak[pont]robert00[kukac]gmail[pont]com e-mail címre.

    Tisztelettel: Lord Nova

  • Akkor jól sejtem a hangulatkeltőből, hogy Ibara környéki/sivatagi kalandban lesz részünk? Csak hogy, ha esetleg beriquel-i prémvadász karakterben gondolkodnék, akkor meggondolhassam magam. 😉

  • Khuriboow, a sejtésed nem alaptalan, ettöl függetlenül nyugodtan hozhatsz Beriqueli prémvadászt, no meg akármi mást is, csak találd ki hogyan kerül oda. 😉

  • Üdv!

    A Slayers csapata időközben betelt, ezért a fentebbi hozzászólásom már nem aktuális.

    Tisztelettel: Lord Nova

  • 2 fő rutinos játékos csapatot keres,akár külön is. Az állandó csapatunk itt nem jön, így „elgazdátlanodtunk”. Nincs kész karakterünk, bár ötleteink akadnak, de ,miden megbeszélés tárgya. Aki ismer Facén is kereshet, vagy: dryenaurus{kukac}gmail{pont}com 🙂

  • Üdv! Ezúton jelezném, hogy csapattalan vagyok. Az előző HN-ről van egy tolvajom, legszívesebben azt hoznám, de alkalmazkodok.

  • Sziasztok!

    Tudom, „kicsit” közel a határidő… 🙂 , de egy Krad pappal szeretnék csatlakozni egy csapathoz, e-mail: zsiga3.14@gmail.com.

    Viator

  • Ahoi mindenki

    megkésve bár kissé, de jelentkeznék csapatba, ha valahol van még hely/ hiány
    karakterben, karakter jellemben alkuképes és alkalmazkodó vagyok

    emailcimem: kukachuszar@gmail.com

    pacsi

  • Én is megkésve jelentkezek a főkalandra.
    Teljes mértékben alkalmazkodom a csapat már meglévő tagjainak elképzeléséhez

Vélemény, hozzászólás?