Poros könyvek rengetegében csupán néhány pislákoló fáklya világította meg a pergament, ami felett görnyedve hajolt az idősödő nő. A máskor oly nyugtató egyenletes sercegése a tollnak, most zavaróan töltötte ki a feszültséggel terhes levegőt. A levél rettentő fontos és minden bizodalma abban a parányi galambban van, amivel útnak indítják. Ha az istenek letekintenek rájuk és a szerencse is melléjük szegődik csupán néhány napot kell kitartaniuk. Őszes haja az arcába hullt, ahogy a levél befejeztével felemelkedett és átadta a hangtalanul strázsáló katonának, hogy vigye a galambtoronyba. Kimért léptekkel az ablakhoz ment, közben megigazgatta vállán a nehéz vasat, haját hátrafogta, felcsatolta oldalára a súlyos tenyérnyi széles pengéjét, miközben aggódó arccal tekintett a horizont felé, ahol az első sugaraival bukkant fel a

Hősök Napja

Képtalálatok a következőre: old lagertha gif"

Az idei évben úgy történt sok minden, hogy valójában alig tudtunk mi is tenni valamit. Kicsit aggódva tekintünk a jövőbe, de bizakodunk hiszen muszáj. Úgy döntöttünk, hogy ha egy mód lesz rá szeretnénk megtartani az őszi tábort, kicsit pótolva az elmaradt eseményeket. Egy új helyszínt is kerestünk ennek, ahol nagyobb területen kicsit jobban elszórva, de mégis együtt tudunk tölteni néhány napot és önfeledten játszhatunk. Az új helyszínt az is indokolta, hogy a korábbi helyünket tavaly már igen csak kinőttük.

Természetesen azt kérjük mindenkitől, hogy a szükséges óvintézkedéseket a tábor ideje alatt is tartsák be. Ki fog kerülni a jelentkezés is az elkövetkezendő hetekben. Amivel kapcsolatba arra kérek mindenkit, hogy a tábor díj utalásával várja meg a szeptember végét. Akkor küldök minden csapat vezetőjének egy e-mailt, hiszen jelenleg a helyzet változékonyabb mint megszoktuk!

Az új helyszínen rendelkezésünkre állnak 10 ágyas szobákban 60 hely (Tábor), illetve van 3 db 4 ágyas szoba – konyhával, külön fürdővel- (Bakancsos ház) és természetesen az igazán bátrak ide is érkezhetnek sátorral! Ahogy megszokhattátok a tábor 3 napos egy megtoldott 0. nappal.

Helyszín: Váraljai Ifjusági tábor, Váralja

Időpont: Október (22-)23-24-25

Részvételi díj (tábor+étkezés): 15000 HUF / nulladik nappal 21000 HUF

Részvételi díj (tábor-étkezés): 10000 HUF / nulladik nappal 13500 HUF

Részvételi díj (Bakancsos ház+étkezés): 17000 HUF / nulladik nappal 24000 HUF

Részvételi díj (Bakancsos ház-étkezés): 12000 HUF / nulladik nappal 16500 HUF

Részvételi díj (Sátor+étkezés): 10000 HUF / nulladik nappal 13500 HUF

Részvételi díj (Sátor-étkezés): 5000 HUF / nulladik nappal 6000 HUF

Jelentkezési határidő szeptember 27.,

Ekkor lezárjuk a jelentkezést és október elejével értesítjük a csapatok vezetőit, hogy minden rendben van-e és az e-mailt követően utaljatok csak.

Számlaszám:11773463-00215211

Név: Vodli Jenő

Közleménybe csapat nevet kérek mindenkit, hogy írjon. A csapatok együtt utaljanak.

Ahogy megszokhattátok a fő kaland szombati napon kerül lemesélésre, amit Lucius és jómagam (Shalafi) írunk. A többi napon pedig ahogy eddig is lehetőség lesz szabad játékokra aminek a kiírásait várom valamelyik elérhetőségre.

A korábban kikerült karakteralkotás azaz a csapat alkotást alkalmazzuk a tábor fő kalandjára. Sajnos az idei évben elmaradtak a rendezvények ezért tovább hozott karakterre most nincs lehetőség!

Csapatalkotás

Facebook esemény!

Bármilyen kérdés merül fel az alábbi elérhetőségeken el lehet érni:

Vodli Jenő (Shalafi del Necro)

vodli.jeno@gmail.com

– https://www.facebook.com/jeno.vodli

– 0036703813848

XV. Hősök Napja(i) tábor

2 thoughts on “XV. Hősök Napja(i) tábor

  • Üdv!

    Egy olyan kérdésem lenne, hogy a tábor kalandja előreláthatólag a Horizont kampány körül fog forogni, valamely más korábbi kampány folytatása lesz, vagy teljesen önálló, külön álló történet lesz? Mi a terv e téren?

    Tisztelettel: Lord Nova

  • A kaland már Horizont előtt még volt, így Horizont hoz jó eséllyel nem fog csatlakozni, de lehet még modositunk a helyszínen, ez még „fejlesztés” alatt van.
    Onallosagarol pedig, te is tudod jól hogy v milyen módon minden kalandunk kapcsolódik, de szempont, hogy önmagában is élvezhetőek legyenek.

Vélemény, hozzászólás?