Khosana szigete eddig, azon keveseket leszámítva, akik otthonuknak nevezik, kívül esett a világ érdeklődésén. Azonban Pyarron nagyszabású haditengerészeti vállalkozása képletesen és valóban is felrakta a nagyhatalmak térképére. Az ilyen kezdeményezések azonban nem zökkenőmentesek és a gőzerővel megkezdett munka váratlanul lelassult, az ide küldött rengeteg erőforrás ellenére lassan minden határidőből kifutnak. Pyarronból, Erionból és Ordanból is kíváncsi szemek fordulnak az apró szigetre, s emellett Kalandozók is útra indulnak más-más célokkal, hogy végül mindannyian a sziget sorsát meghatározó események közepén találják magukat. A XV. Vándorkrónikák Tábor kalandmodulja az Örök Város Bajnokai kampány része és sok új ynevi titokról lebbenti fel a fátylat egy új évtized hajnalán a Kalandok Kontinensén. Letöltés: (51)-[KH]-A Fény ünnepén

Mind a kalandról, mind a táborról továbbra is várjuk a véleményeket, illetve az ezzel kapcsolatos bejegyzésben található kérdőív kitöltésével a készülő táboros videóban való szereplésetekről is színt vallhattok. Ugyanígy a tábori Szabad Mesék közül, aki úgy érzi, hogy eleget dolgozott rajta szívesen kitesszük azokat, amelyek az első két nap valamelyikén lemesélésre kerültek.

A Fény ünnepén kalandmodul lektorálásáért ezúton is köszönetet mondunk Boros Brigittának, aki a táborban lemesélt kalandhoz képest is javított a nyelvtanon és elgépeléseken ahol tudott, ami egy ilyen terjedelmű dokumentumnál nagyon nagy dolog. A kalandmodulhoz tartozó vaktérkép, amelyet a játékosok A/3 formában megkaptak kinyomtatva külön is letölthető Magyar Gergely jóvoltából későbbi otthoni újrajátszások lehetőségét megadva azoknak, akik maguk is szívesen felfedeznék Khosana vadonját.

A Fény ünnepén (M.A.G.U.S. kalandmodul)

Vélemény, hozzászólás?