Olyan réginek tűnik az, amikor a IV. Regélő Főnix lezajlott. Azóta volt karácsony és szilveszter is (itt megragadnám a lehetőséget, és mindenkinek Boldog Új Esztendőt kívánok :)). Nehéz évünk volt, de mi kitartottunk, és a kalandmesterek és a játékosok kitartásának hála egy rendkívül hangulatos találkozót hoztunk össze közösen, amely után jól esik az embernek megpihenni.

Fogadjátok szeretettel rendezvényünk kalandját,  ahol egy kicsit régimódian kellett a játékosoknak barangolni az ismeretlen veszélyben egy rémmesékben gyakran hallott helyen. Úgy, hogy több részletet ne áruljak el, a végeredményről viszont kötelességem beszámolni:

 

A feladat tárgyát képező véső épen és sértetlenül érkezett meg Új-Pyarronba a megfáradt kalandozók által, ahol a papi szék biztos helyre rejtette. Így ismét közelebb kerültek a megerősödéshez és esetleg egy új kegyelt megtalálásához. De hosszú út áll még a Hit Városa előtt, mint előttünk is ebben az évben. Idén is találkozunk az asztalnál mindenkivel. Addig is mindenkinek sok szerepjátékban gazdag időtöltést kívánunk!

Dioráma

IV. Regélő Főnix Szerepjátékos Találkozó Kalandmodulja – Dioráma

One thought on “IV. Regélő Főnix Szerepjátékos Találkozó Kalandmodulja – Dioráma

  • Nagyon érdekes kaland,biztos élvezetes lehetett játszani. 🙂 Mindössze annyi megjegyzésem lenne,hogy a Dea Macula Lovagok szemben a „Közelmúlt Eseményiben” leírtakkal – még ha ezt teljesen biztosan nem is jelenthetjük ki,de a források szerint igen valószínínűnek tűnik – nem egyszerűen Ranagolt tisztlelik,hanem az egyik angyalát, Káosz-Huvarghot, a jövőbelátás és téboly angyalát.

Vélemény, hozzászólás?