Hosszú és veszedelmes utat hagyott maga mögött a Hullámok Szeretője. Az elmúlt hónapok, mit hónapok évek, nem szűkölködtek kalandban, mókában és szerelemben sem. Több tucat jó ember indult útnak és járta be a tengereket, hogy elmondhatatlan zsákmánnyal térjenek haza, és most ebben az isten adta pillanatban fog eldőlni minden. A hajó alatt csendben ringott a sötét kék tenger, a kapitány pedig lehunyta élénk barna szemeit, hogy utoljára érezhesse a nyugodt mozgását a vitorlásnak, hogy újra eggyé váljanak egy pillanatra a szálkás korláttal, a csapzott vásznakkal és a mosdatlan legénységgel. Mert a valódi kincs bennük rejlett ez nem kérdéses. Egy utolsó mély levegő, alaposan megjegyezte a szemhéján táncot járó színes fényeket, majd ahogy kinyitotta szemét megpillantotta ahogy vöröses fénybe borul a horizont. Erre a napra várt mióta vitorlát bontottak, hogy felkeljen, a 

Hősök Napja

 

Három esztendeje, hogy gonosz rontások, bűvös szörnyek és még ki tudja, hogy micsoda vissza tartott minket attól, hogy együtt vonjuk fel a Hősök Napja zászlaját, de szerencsére minden vissza zökken szépen lassan a megszokott kerékvágásba, úgyhogy mi is bizakodva tekintünk az jövőbe. Vannak dolgok amik nem változnak és vannak amik igen, hát vegyük számításba őket. A helyszín a már jól ismert Galagonya tábor lesz, a jól megszokott 3+1 napos felállásban. Idén is lesz lehetőség szabad játékokra. A fő kalandot Lucius és Shalafi fogja jegyezni ez alkalommal is. Viszont itt jön a csavar, idén szeretnénk egy kicsit megzavarni azt a bizonyos álló vizet, ezért a szombati napra tervezett fő kaland egy heted hét országra szóló 7tenger lesz.

4-5 fős csapatok jelentkezését várjuk erre a közös utazásra, arra kérünk mindenkit, hogy a csapatok jelentkezését, hogy kik lesznek a tagok és, hogy ki mettől meddig marad valamint kér-e ellátást egy e-mailben jelezzétek.

Aki csapatot szeretne keresni vagy hiányzik egy tag nyugodtan a bejegyzés alatt ezt megteheti!

A kaland kapcsolódni fog a korábban már rendezvényen lemesélt Jó utat című kalandmodulhoz, természetesen annak ismerete nem szükséges és teljes mértékben élvezhető lesz anélkül is, csupán történetileg az azt megelőzően fog játszódni, kibővítve annak hátterét. A karakterek mellett kérünk mindenkit, hogy osszon el 100 pontot az alábbi szempontok között: Intrika, Akció, Románc, Felfedezés, Katonaság

Karakteralkotásról:

Magyarul is megjelent 1. kiadású Játékosok Könyve alapján tessék karaktert alkotni, más könyv erre a célra nem használható most.

  • 150 Hős Pontból lehet karaktert alkotni
  • Varázs és Vívóiskola fortélyokat Mesterfortélyként lehet fejleszteni (azaz 3 pont/ szint)

ITT találhattok egy kis segédletet a karakteralkotáshoz, csupán arra figyeljetek, hogy írjátok át a C1-es cellát 150-re.

Helyszín: Galagonya Tábor, Alsónána

Időpont: Október (20-)21-22-23

Részvételi díj (tábor+étkezés): 17000 HUF / nulladik nappal 24000 HUF

Részvételi díj (tábor-étkezés): 11000 HUF / nulladik nappal 15000 HUF

Csak játszani jön Szombatra: 3000 HUF

Jelentkezési határidő szeptember 15.

Ekkor lezárjuk a jelentkezést és két héten belül értesítjük a csapatok vezetőit, hogy minden rendben van-e és a csapatból kinek mennyit kell utalnia, az e-mailt követően utaljatok csak. A karaktereket is ez után kérjük küldeni (Október 1. a leadási határidő).

Számlaszám:11773463-00215211

Név: Vodli Jenő

Közleménybe csapat nevet kérek mindenkit, hogy írjon, illetve ha több személy díját utaljátok egyben kérlek küldjetek róla e-mailt, hogy kinek a részvételi díját tartalmazta.

Facebook esemény!

Bármilyen kérdés merül fel az alábbi elérhetőségeken el lehet érni:

Vodli Jenő (Shalafi del Necro)

vodli.jeno@gmail.com

– https://www.facebook.com/jeno.vodli

– 0036703813848

XV. Hősök Napja(i) szerepjáték találkozó

9 thoughts on “XV. Hősök Napja(i) szerepjáték találkozó

  • Sziasztok csapatot szervezek.
    Aki akar jöhet hozzám.
    Üdv Baha

  • Szia Magic!
    Úgy néz ki már beteltünk. Gyorsak voltak 😀

  • MI jelenleg 4 embert tudunk felmutatni. Még valaki tud jönni hozzánk a csapatba.

  • Helló! Slayers keresi ötödik tagját, jelenleg négyen vagyunk.

  • Karialkotás:
    Csak a Hős Pontok száma változik vagy egyben fejlettebb karakterek és a 3-as limit is módosul?

  • Magickhorse! 150 hőspontbol fejlettebb karaktereket alkothattok, tehát nem számít a 3as limit és a varázs, ill. Vivóiskola fortélyai mesterfortélynak számítanak, vagyis 3 hőspontba kerülnek.

Vélemény, hozzászólás?