Elérkeztünk a következő kiadványunk debütálásához is. Mint azt korábbi esetben is a Viadomonál tapasztalhattátok, most is közzétesszük számotokra a teljes anyagot a nyomtatható formájában, hogy amennyiben nem tudtok rendezvényen hozzájutni, most is el tudjátok készíttetni magatoknak a kiadványt. Reméljük méltó folytatása ez azon rajongói anyagoknak, amik fizikai formában is megjelentek, és az AranyTenger, avagy az Amundok Könyvével indult el.

!!!A kiadvány non-profit alapon készült el, az alábbi link alól letölthető, szabadon sokszorosítható és másolható. A Krónikák.hu rendezvényeinek (Regélő Főnix, Hősök napja, Hullámkirály, Kalandorkrónikák és Vándorkrónikák szerepjátékos találkozók, rendezvények és táborok) díjai között fizikai formájában és korlátozott számban elérhető lesz azok számára akik rendezvényeinken rész vesznek, és ott kiemelkedő eredményt érnek el csapatukkal. Továbbá találkozhattok vele más rendezvények alkalmával, amelyekre sikerül eljutnunk, vagy szervezőik megkeresnek minket, hogy egy-egy példányt eljuttassunk a játékosaik részére. A kiegészítő kereskedelmi forgalomba NEM kerül, pénzért semmilyen formában nem adhatunk belőle, ezzel kapcsolatban sajnos hiába kerestek minket, ne is tegyétek. Reméljük, legalább annyi örömet okoz majd nektek, mint amennyit megálmodása, elkészítése és a Vándorkrónikák játékosainak nyújtott, vagy találtok benne olyan ötleteket, amelyeket szívesen beépítetek otthoni játékaitokba is!!!

Szeretnénk megköszönni minden azt a több mint 300 munkaórát, amit a kiadványon dolgozó majd’ 20 ember beleölt, és azt a felfoghatatlan mennyiségű törődést és szeretetet, amit kaptunk mi, Draxxar és Ishidu. A szöveggondozásban segítségünkre volt Nagy Tibor alias Lui, Bicsak Márton azaz Unity (nem mellesleg mindenki köszöni neki a feledhetetlen statisztikákat 🙂 ), mindünk közül a legszebb, Voulné, Somogyi Bence alias Ensirion és természetesen Draxxar. Ezen felül meg kell említeni, hogy rengeteg ember segítette a munkánkat próbamesével, tippekkel, lelkesítéssel, szakmai tanácsokkal és nem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyi türelemmel és szeretettel. Ezeken felül természetesen kiemelt helyet foglalnak el a grafikusaink, akik ismét hatalmas segítségünkre voltak: Nagy Dávid, aki másodjára segítette munkákat egyedi grafikáival, Király Noémi, aki már sokadik alkalommal igazodott az igényeinkhez, Halmi Zsolt, aki a szakma nagyöregjeként rengeteg tanáccsal látott el minket, valamint a tördelést is művészien végezte, és a borítóért sokadik alkalommal köszönet Varga Attilának, aki újra és újra elkápráztat minket.

A kaland végén egy döntés elé kerültek a játékosok, mégpedig, hogy kívánják-e azt, hogy a közös világunk részét képezzék a Félóriások, azaz a Yitilek. A végén a csapatok döntése alapján az az eredmény született, hogy lassú, ám biztos terjeszkedésük megindult a kalandozók kontinensén. További tesztelések várhatóak az ügyben, és mindenről időben tájékoztatunk titeket.

Ifin, az ottlokirok, vizitorok, az abbit-acél és a szekták fővárosa. Éjszakáiból Morgena istenasszony
hívei kiűzték az Álomsíkot uraló szörnyetegeket, de az evilági tisztogatás még nem ért véget. Dreina
hívei, a Család és egy opportunista hercegkapitány külön-külön utakat járva tereli azokon
kalandozóit, hogy a sorsuk és céljaik a város ikonikus épületében fussanak össze: a rettegett
Tűtoronyban. Ez a régi világ mementójaként égbe törő börtönkomplexum most feltárja titkait azok
számára, akik elég bátrak, hogy megmásszák falait és betörjék kapuit … tudván tudva, hogy még senki sem jutott ki soha onnan. A 16. Vándorkrónikák kétnapos kalandmodulja hosszabb lemesélésre is elegendő tartalmat rejt, kivált, hogy a végleges verziót különböző grafikusok és több író is szervezte egy, kivételes emlékezetű fizikai kiadvánnyá a rendezvény résztvevői számára.

Letöltés: Ígéretek Tanúi Kalandmodul  //  Ígéretek Tanúi Borító és Hátlap  //  Csapat specifikus hangulatkeltő instrukciók  //  Csapat specifikus hangulatkeltő sablon  //

A kalandhoz a hagyományos hangulatkeltőkön kívül készültek egyedileg a KM-ek által elkészített információkat tartalmazó hangulatkeltők is amit ugyan úgy a letölthető dokumentumok között lehet megtalálni és mindezeken felül egy hangulatkeltő videó is készült.

És amennyiben valaki nem találná akkor a kalandom belüli QR kódokhoz tartozó hanganyagokat is megosztjuk itt:

https://www.youtube.com/channel/UC6SwXuSSZeS5O37-rBNQsKw/featured

 

Ígéretek Tanúi (M.A.G.U.S. kalandmodul)

Vélemény, hozzászólás?