Korábban a panda okán elmaradt Hősök Napjára íródott kalandot, hogy ne lebegjen a levegőben és ne maradjon lemeséletlenül úgy döntöttünk, hogy a XVI. Vándorkrónikákon egy kisebb „event” keretei között lemeséljük. Ezúton is hálás köszönet minden mesélő társaimnak (Lucius, Gulandro és Unity) és természetesen játékosoknak akik velünk együtt élték át Tolladan szigetének megpróbáltatásait. Külön köszönet pedig Nervának, hogy záros határidőn belül elvégezte a lektor munkát.

A kaland elkészültének története nem csak az aktuális helyzet miatt kalandos, ezt pedig szeretném megosztani veletek. A vázlat és az oroszlán része már lassan 2 éve pihent a gépemen, mikor tavaly nyáron volt szerencsém részt venni A Fény Ünnepén elkészültében, és mikor először hallottam / olvastam a kaland tervezetét egyből láttam a helyszín közötti gyanúsan nagy hasonlóságot. Ez a hasonlóság már csak azért is volt érdekes mert Amund tényleg semmit sem tudott az egészről hiszen eredetileg szerettem volna, hogy ha van lehetősége játszani. Viszont mikor egyértelművé vált a számomra a hasonlóság, mert a közös tudat működött ugye, akkor került bele az Ordani szál A Fény Ünnepén-be, és vált így a A sziget egy fajta folytatássá vagy ha jobban tetszik Spin-off-jává.

A kaland egy érdekes irányba görgeti tovább Dél-Ynev forrongó történetét és talán rendezi át egy picit az amúgy is kaotikus status quo-t ami kialakult a Manifesztációt követően.

A sziget térképére kattintva elérhetitek a kalandot is:

A Sziget

Vélemény, hozzászólás?